Hogyan tudom megnézni hogy ki lopja netemet wifin kersztül? (smc router)
Smc Routerem van. Be van rajta állitva a MAC filter + még WPA titkositás is van rajta. Ezenkivül rejtve is van a hálozat, és még tüzfal is be van állitva a gépen.
Sajnos igy is használják a netet, mert nagyon lassu, és esténként lemegy 1 mb/s ra a sebbesége.
Tudom hogy ki az aki rajtunk kivül is használja a netet, csak nem tudjuk bebizonyitani, és pont ezért lenne az a kérdésem, hogy a routeren belül, a beállitásaiban, hol lehet azt megnézni, hogy ki van rjata még a neten. Egyszer már ezt megtaláltam régebben, akkor jöttem elöször rá hogy lopják a netemet, de azota eltelt 1 év le lett védve, de olyan mintha nem is lenne levédve!
Azért gyanakszom a szomnszédunkra, mert amikor hazajön belassul anet, olykor ki is dob, és ha nincsen itthon akkor normálisan használhato a net. Mit tudnék tenni ilyen esetben? Van erre valami megoldás???
Köszönöm a válaszaitokat elöre is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!