Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » A főbérlő lopja a netemet....

A főbérlő lopja a netemet. Mit tehetek?

Figyelt kérdés

Albérletbe költözem és a diginél kötettem a főbérlőmmel 80mb-os netet,(már sajna,hogy vele)igy hozzájutott a jelszo+felh.névhez..

És előszeretettel használja a netemet,persze az én káromra..:(

Utorrentel nyomon tudom követni hogy mikor használja amikor épp felére ha nem 3madára csökken a sebességem..

Valakinek valami ötlete van hogy mit tehetnék?

Xp-m van,valahogy nem tudom a beállítások menübe lekorlátozni hogy 1xerre csak 1 felhasználó tudjon felcsatlakozni ezzal az email-el és jelszóval?és ne tudjon párhuzamossan más helyről ezekkel az adatokkal ő is fellépni..

Vagy esetleg valami programmal le lehet korlátozni?

Már keresgéltem a net-en ez ügyben de nem találtam érdemleges választ..:(

Válaszotokat előre is köszönöm..

2011. nov. 6. 13:53
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
Változtasd meg a jelszót!
2011. nov. 6. 14:00
 2/23 anonim válasza:

nos, gondolom router van, milyen router? ha nincs router tudok ajánlani egy nagyon jót amit én használok (amit kiad ip cimet) arra a netet le lelehet korlátozni elég szépen sebességben vagy ip tartományra.

(pl 192.168.100-192.168.105 (100/101/102/103/104/105) ip vég, stb...csak ez az egy megoldás van, ilyen router, hogy tudd korlátozni. diginél régen lehetett olyant csinálni hogy amit kaptál adatokat azzal többszörösen fellépni több gépről, csak már ki lett javítva

2011. nov. 6. 14:03
 3/23 A kérdező kommentje:
kábelnetem van
2011. nov. 6. 14:24
 4/23 anonim válasza:

pesti vagy?

a másik:

UTP

2011. nov. 6. 14:25
 5/23 anonim válasza:
+ UTP kábelen (az a téglalapos csatlakozoson jön a net?
2011. nov. 6. 14:25
 6/23 A kérdező kommentje:
nincs ruterem...akkor hogyan tudom azt megoldani amit te ajánlasz?és ha lekorlátozom az ip címemre akkor őt nem engedi majd felcsatlakozni ugyanazzal a jelszoval meg felh.névvel mint az enyém amikor fent vok??
2011. nov. 6. 14:26
 7/23 A kérdező kommentje:
fehérvári vok
2011. nov. 6. 14:27
 8/23 A kérdező kommentje:
mert hiába változtatnék jelszot ő le tudná a digitől kérni mert elviekben az ő nevén van de én fizetem:(
2011. nov. 6. 14:28
 9/23 A kérdező kommentje:
akkor mien megoldást javasoltok?a routerhez nem nagyon értek de szivesen veszem válaszotokat és akkor kiprobálom amit ajánlotok..
2011. nov. 6. 14:30
 10/23 anonim válasza:
egyszerű! ne fizessd! ha az ö nevén van akkor fizesseő
2011. nov. 6. 14:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!