A főbérlő lopja a netemet. Mit tehetek?
Albérletbe költözem és a diginél kötettem a főbérlőmmel 80mb-os netet,(már sajna,hogy vele)igy hozzájutott a jelszo+felh.névhez..
És előszeretettel használja a netemet,persze az én káromra..:(
Utorrentel nyomon tudom követni hogy mikor használja amikor épp felére ha nem 3madára csökken a sebességem..
Valakinek valami ötlete van hogy mit tehetnék?
Xp-m van,valahogy nem tudom a beállítások menübe lekorlátozni hogy 1xerre csak 1 felhasználó tudjon felcsatlakozni ezzal az email-el és jelszóval?és ne tudjon párhuzamossan más helyről ezekkel az adatokkal ő is fellépni..
Vagy esetleg valami programmal le lehet korlátozni?
Már keresgéltem a net-en ez ügyben de nem találtam érdemleges választ..:(
Válaszotokat előre is köszönöm..
Mármint a főbérlő egy másik lakásban akár kilométerekre az albérletedtől lakik és ott szerinted a te jelszavaddal lép be?Ha ez technikailag lehetséges is attól a te sávszéleséged nem fog csökkenni mert az a helyi hálózat(utcai/kerületi központ mit bír) terhelésétől függ.
Esetleg arra gondolsz hogy neki,az ő lakásában is volt digije de azt felmondta,azután a te jelszvaddal belép és használja tovább?
Az sem működik szerintem mert ha valaki lemondja a szolgálatatást akkor vagy a házban vagy a központban is lekapcsolják valamilyen módon.(akár el is vágják a drótot,vagy leszerelik a modemet ami mindenkinek külön jár,legfeljebb nem a lakásban van telepítve.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!