Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Az új Firefox rengeteg memóriá...

Az új Firefox rengeteg memóriát zabál. Valami ötlet?

Figyelt kérdés

Nemrég letöltöttem a legújabb Firefoxot, egy nagyon régi helyett. Sajnos, az ígéretükkel ellentétben gyorsabb egy cseppet sem lett, viszont közel 3x annyi memóriát zabál, mint a korábbi böngésző. Na most ez még csak nem is lenne baj, ha nem lenne a gépem egy 100 éves fos, de mivel az, így most már néhány videó megnézése is komoly gondokat okoz. /ami azért egy Photoshopot simán futtató gépen szerintem nem jogos/

Szinte minden youtube videó alatt befagy most már egyszer, és amíg a kép megfagy, a videó lejátszódik tovább, a hangját hallom is, épp csak egy megfagyott képet látok. Rohadt idegesítő.

Kilőttem a plugin container-t, ami az előzőben is futott, és komoly gondokat okozott, de ez sem segített a helyzeten. Van valami ötletetek?

2011. okt. 30. 22:44
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Találtam 3.6.20-t,ezt töltsd le:

[link]

2011. okt. 31. 00:05
 12/17 anonim ***** válasza:
0%
van hozzá egy javítás, Google Chrome-nak hívják
2011. okt. 31. 01:08
 13/17 Heckler ***** válasza:
Az kb. annyira javítás, mint egy kiadós gyomros a kasztrálás után.
2011. okt. 31. 03:30
 14/17 anonim ***** válasza:
Ezért használok én IE-t, kicsit lassabb,leganéjozza mindenki, de műxik. :)
2011. okt. 31. 07:55
 15/17 anonim ***** válasza:
2011. okt. 31. 08:05
 16/17 anonim ***** válasza:
Én a 3.6.20-at tenném fel, a 7-es annyira pocsék, hogy két hetente cserélem, mert dühítően lassú, nem tölt be egyes oldalakat stb.
2011. okt. 31. 22:57
 17/17 csacsi2 ***** válasza:

Látom sok "hasznos" válasz érkezett!

Ez erre szolgál:

[link]

vagy használj valamilyen memory lake programot. Advanced System Care -ben van olyan, hogy SmartRam.

2011. dec. 4. 12:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!