Az új Firefox rengeteg memóriát zabál. Valami ötlet?
Nemrég letöltöttem a legújabb Firefoxot, egy nagyon régi helyett. Sajnos, az ígéretükkel ellentétben gyorsabb egy cseppet sem lett, viszont közel 3x annyi memóriát zabál, mint a korábbi böngésző. Na most ez még csak nem is lenne baj, ha nem lenne a gépem egy 100 éves fos, de mivel az, így most már néhány videó megnézése is komoly gondokat okoz. /ami azért egy Photoshopot simán futtató gépen szerintem nem jogos/
Szinte minden youtube videó alatt befagy most már egyszer, és amíg a kép megfagy, a videó lejátszódik tovább, a hangját hallom is, épp csak egy megfagyott képet látok. Rohadt idegesítő.
Kilőttem a plugin container-t, ami az előzőben is futott, és komoly gondokat okozott, de ez sem segített a helyzeten. Van valami ötletetek?
Folyamatosan igérik, hogy kevesebbet fog zabálni, de soha, semmit nem tesznek ezért! A Mozilla Firefox 7.0.1 összesen két kiegészítővel és egy témával jelenleg 135 000 KB-t eszik és nincs gond a videókkal. Az igaz, hogy a gép csak három éves és kétmagú a proci, viszont nem sok a memória.
Próbáld meg a Google Chrome-t, de mindenféle csicsa nélkül, az nem zabál annyit.
Itt van egy régebbi Mozilla Firefox 5.0
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!