Valakinek megjön az ncore kód amit elküld sms be most?
Sziasztok. nah szóval hogy lásson mindenki világosan, elmondom az én verziómat is xD Pár napja felmentem az ncore.cc oldalra, ott volt kiirva hogy ha tag akarok lenni iratkozzak fel, és majd értesitenek mikór regisztrálhatok. Ma kaptam is 1 meghivót az ncore@ncore.cc-email cimről.Regisztráltam...be is enged az ncore.cc-oldalról, szóval átverés gondolom csak nincs ebben, viszont amikor belépek azt irja aktiválnom kell, idézem az egész szöveget: "Aktiválás
Kedves leendő felhasználónk!
A regisztráció első lépését sikerrel végrehajtottad!
Már csak egy dolgot kell tenned ahhoz, hogy az oldal teljes értékű tagja legyél:
Egy nCore-talalka partneri kapcsolat létrehozásával szeretnénk az új tagjaink számára a társkeresést és ismerkedést a virtuális világban még közelibbé tenni.
Az alábbi linkre kattintva előfizethetsz a talalka.hu társkereső oldalra és ezen előfizetéssel az ncore.cc oldalt is használni tudod.
1500 Ft-ért a regisztrációd tudod aktiválni, 3500 Ft-ért pedig az aktiváláson túlmenően támogatóként is feltűnsz az nCore oldalán. Ezenfelül ajándékképpen adunk egy meghívóhoz szükséges pontot is, aminek használatával meghívhatod egy kedves ismerősödet is az oldalra.
A kapott kódot az itt lévő helyre kell beírni, és ezzel máris teljes jogú tagja leszel az ncore.cc oldalunknak.
Kattints a linkre, és hagyd, hogy megnyíljon előtted a világ: [link]
PayPal-os és átutalásos fizetéskori teendők:
Az előfizetéskor kapott kódot fogod tudni a találkán és az ajándék partneroldalon felhasználni, érvényesíteni. Bankkártyás és PayPales fizetésnél a rendeléskódot kell megadnod a partneroldalon.
Amennyiben problémád lenne az ilyen fizetéskor a kódoddal, fordulj a talalka.hu ügyfélszolgálatához!
Siess, mert a regisztrációd csak korlátozott ideig él!
Lehetőség van arra, hogy talalka.hu regisztráció nélkül is bejuss az oldalra, ehhez mindössze annyit kell tenned, hogy küldesz egy SMS-t az emeltdíjas 06-90/619-993 számra (1600 Ft + ÁFA) a TALALKA PR üzenettel és az így visszakapott kódot beírod az alul feltüntetett helyre!
Fontos! Minden felhasználónkra ugyanúgy vonatkozik a szabályzatunk, ezért ajánljuk, hogy az első belépés után nézzétek át az nCore Wiki-t." Képet is készitettem, lássátok hogy néz ki az egész dolog: [link]
Aki már tag, és ért hozzá kérem mondjon 1 véleményt róla. Én nem látok ebben semmi átverést de lehet valamit nem vettem észre. Válaszotokat előre is köszönöm. Esetleg ha tud valamki meghivót küldeni azt is megköszönném, cserében küldhetek diabolo-t,vagy kicsit később ztracker-t.
Hogy tisztán lássatok kedved 14.-15.-16. hozzászóló:
Az nCore nemrég tulajdonosváltáson esett át, az új tulajnak valószínűleg köze van a talalka.hu-hoz és úgy döntött, hogy egy rövid időre szabaddá teszi a regisztrációt egy csekély térítés ellenében. Megjegyzem, ha nem lennék évek óta tag, ismerve az oldalt, azt az 1500Ft-ot simán rászánnám. Ez az akció nem olyan régen indult, pár hete vagy max 1-2 hónapja lehetett értesítést kérni, én is kértem kíváncsiságból, és 04.27.-én kaptam meg a meghívót, tehát pár napja lehet pénzért regisztrálni. Ez a kérdés viszont még a múlt évben került ki, amikor szó sem volt se tulajdonoscseréről, se fizetős meghívásról, hanem néhányan úgy akarták (sikerrel) lehúzni a hiszékeny embereket, hogy pénzért meghívót ajánlottak nekik, amit azután soha nem kaptak meg.
Tehát ez az akció, ami a hónapban kezdődött és 30.-án véget is ér, nem ugyanaz, mint az az átveréssorozat, ami lassan már egy éve tart. Gizikét ne keverjétek a Győzikével!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!