Ha valakinek terhesség esetén is megjön a menszi, akkor az naprapontosan (28. nap) történik mint ahogy eddig?
Figyelt kérdés
2011. febr. 6. 17:56
1/5 anonim válasza:
Nálam így volt, de csak 4-5 óráig tartó pecsételgetés volt. Azóta semmi 5Hkm
2/5 anonim válasza:
Egy ismerősömmel történt ilyen, neki 28-ra jött meg, mint ahogy szokott, viszont kevesebbet vérzett, de nem tulajdonított nagyobb jelentőséget neki. A 2. maradt el, akkor tudta meg, hogy terhes.
3/5 anonim válasza:
Nekem napra pontosan akkor jött meg. (29. napon)
Mennyiségre kevesebb volt mint ami szokott,de élénk piros volt,és 2 napig tartott.
Akkor már 2 napja pozitív tesztjeim voltak.
Én vagyok az aki ma már írta más hasonló kérdéseknél,hogy el is mentem az ügyeletre mert tudtam/éreztem hogy terhes vagyok,nézzenek már meg hogy miért vérzek. Az ügyeletes doktornő annyit mondott erről: "Minek jött ide ha menstruál??" - szó szerint,mai napig cseng a hangja a fülemben.
Megvizsgált (mert elmondása szerint ha már ott vagyok és bejelentkeztem akkor kénytelen,azt mondta nem lát az ég világon semmiféle terhességre utaló jelet.
Ma már 21 hónapos a kislányom!
4/5 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat! : ) nálam ugyanúgy 6-7 napig tartó menszim van, akkor gondolom nem vagyok terhes(?)
2011. febr. 6. 18:21
5/5 anonim válasza:
Azért éppenséggel nem kizárt, ismerek olyat, akinek még a második mensije is megjött teherbeesés után, és 4-5 napig tartott az is :) Csak utána maradt el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!