Melyik a világ legszebb weboldala?
Figyelt kérdés
nemtom van-e ilyen felmérés vagy valami, de szubjektív véleményekre is kíváncsi vagyok2008. márc. 11. 18:24
2/6 anonim válasza:
attól függ, mi számít neked szépnek ..az előző giccses váladéktól maximum szemrákot kapsz ... jol megszerkesztett, igényes oldalnak tartom pl. a www.subba.blog.hu -t
3/6 A kérdező kommentje:
nem reklámokat kérek, hanem dizájnos, lehetőleg flash-sel készült oldalakat, tartalomtól függetlenül.
:)
2008. júl. 26. 15:14
4/6 Hintalow válasza:
Ez megint csak olyan fogalom, amit mindenki másként tud értelmezni.
Neked mi a szép? Nekem például az amiben megvan mind a természet szépsége és jó adag futurisztikus dizájn egyszerre, esetleg némi mechanikus életforma.
Nem szokványos, de én ezt szeretem. Lehet, hogy például te ebben semmi szépet nem találnál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!