Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Másnak is kikapcsolták ma a...

Másnak is kikapcsolták ma a DIGi netet, és telefont?

Figyelt kérdés

Reggel mikor bekapcsoltam a gépemet már nem volt net, se telefon.

Felhívtam őket, hogy kikcsolták, mert a 8. hónapi átutalás még nem érkezett meg. bevittem a csekket, hogy bizonyítsam, erre kikellett fizetnem a szeptemberi számlát is, és 4320 visszakapcsolási díjat is felszáméáztak! Jogos ez? 30 nap után kikapcsolhatja? erre nem vonatkozik a 60 napos díjbefizetési határidő? Felszámolhat visszakapcsolási díjat 2 kattintásért?

2011. szept. 14. 15:27
 1/6 anonim ***** válasza:
Nálam többször megesett, hogy egy hónapot nem fizettem be, hanem következő hónapban egyszerre mindkettőt, de ilyen gond soha nem volt eddig, maximum egy ejnye-bejnye levél jött, tőlük, hogy 8 napon belül fizessek, de ez már jóval a 30 nap után volt.
2011. szept. 14. 15:35
 2/6 A kérdező kommentje:

Ma mikor befizettem, a debreceni központban vagy 20an ugyanezzel a panasszal jöttek...

itt még levél se volt... semmi! aug 1 helyett- szept. 12án fizettem...

Az össez pénzem ráment hogy befizessen, nem marad még kajára se.

És mielőtt jönnének a kommentek hogy anet fontosabb mint akaja: közölték velem bent hogy ha 3 napon belül nem fizetem be, akkor még a tv-t is kikapcsolják, és ujabb 20.000 ft-ot is kell fizetnem ködbértként!

MIlyen világ ez?

2011. szept. 14. 15:47
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Panaszodat írd meg a fogyasztóvédelemnek és a hírközlési hatóságnak, és válts szolgáltatót! (Ha van hűségnyilatkozatod, az sem érvényes, ha a szolgáltató hibás teljesítését bizonyítani tudod. Akkor a szerződés az Ő hibájából lesz érvénytelen.) Alapvető fontosságú, hogy mindent dokumentálj ilyen esetben! Mindennek bizonyíthatónak kell lennie, különben ők a nyerők. Kérj mindenről írást, "aláírva, pecséttel". Nyugodtan fenyegesd meg őket, ha tényleg fizettél. Előtte persze járj utána, hogy nem esetleg más hibájából nem érkezett be a befizetésed? (Posta?) Mindenképpen azon verd el a port, aki hibás. Ha kiderül, te magad vagy az, akkor inkább bölcsen hallgass! (Szerintem.) :)
2011. szept. 14. 15:55
 4/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm a tanácsod, meg fogom fogadni! Sajnos an hűségnyilatkozat!

A befizetés egyszerű:

volt egy számlám amit augusztus 1.-ig kellet volna befizetnem. Ez e hónap 12-én történt meg! Valóban elképzelhető hogy még nem kapták meg, DE se felszólító levél, és a 60 nap okt 1.én jáért volna le!

Valóban nem időben fizettem, de egy hónapért még soha, senki nem kapcsolt ki még semmit! Máris megkeresem a fogyasztóvédelem telefonszámát!

Köszönöm :)

2011. szept. 14. 16:05
 5/6 anonim válasza:
Nézzél 1 kis híradót most volt benne hogy nagyon sokan eladósodnak ha 60 nap a határidő és ezért levitték 30 napra magyarul ha el vagy maradva 30 nappal akkor kikapcsolnak tv-től kezdve az internetig áramtól mindent!
2011. szept. 17. 17:44
 6/6 A kérdező kommentje:

Nincs igazad!

90 napról vitték le 60 napra!

2011. szept. 18. 09:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!