Másnak is kikapcsolták ma a DIGi netet, és telefont?
Reggel mikor bekapcsoltam a gépemet már nem volt net, se telefon.
Felhívtam őket, hogy kikcsolták, mert a 8. hónapi átutalás még nem érkezett meg. bevittem a csekket, hogy bizonyítsam, erre kikellett fizetnem a szeptemberi számlát is, és 4320 visszakapcsolási díjat is felszáméáztak! Jogos ez? 30 nap után kikapcsolhatja? erre nem vonatkozik a 60 napos díjbefizetési határidő? Felszámolhat visszakapcsolási díjat 2 kattintásért?
Ma mikor befizettem, a debreceni központban vagy 20an ugyanezzel a panasszal jöttek...
itt még levél se volt... semmi! aug 1 helyett- szept. 12án fizettem...
Az össez pénzem ráment hogy befizessen, nem marad még kajára se.
És mielőtt jönnének a kommentek hogy anet fontosabb mint akaja: közölték velem bent hogy ha 3 napon belül nem fizetem be, akkor még a tv-t is kikapcsolják, és ujabb 20.000 ft-ot is kell fizetnem ködbértként!
MIlyen világ ez?
Köszönöm a tanácsod, meg fogom fogadni! Sajnos an hűségnyilatkozat!
A befizetés egyszerű:
volt egy számlám amit augusztus 1.-ig kellet volna befizetnem. Ez e hónap 12-én történt meg! Valóban elképzelhető hogy még nem kapták meg, DE se felszólító levél, és a 60 nap okt 1.én jáért volna le!
Valóban nem időben fizettem, de egy hónapért még soha, senki nem kapcsolt ki még semmit! Máris megkeresem a fogyasztóvédelem telefonszámát!
Köszönöm :)
Nincs igazad!
90 napról vitték le 60 napra!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!