Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Tudnék úgy vásárolni a vodafon...

Tudnék úgy vásárolni a vodafonnál telefont és kártyát (előfizetésest), úgy hogy a T-mobilnál a héten kikapcsolták a bejövő hívásokat is?

Figyelt kérdés
Sajna az nem nálam van,hanem én hülye felvettem az anyósomnak aki nem fizette be két hónapot és először a bejövőt aztán kedden a kimenő hívásait is letiltották.De nekem van már egy előfizetésem a vodafonnál is azt a páromnak vásároltuk és mi azt fizessük rendesen is,és most kellene nekem is egy,el utasítana a vodafon ez miatt?
2011. ápr. 1. 11:58
 1/2 anonim ***** válasza:
Nem volna egyszerűbb odamenned és megkérdezni? Vagyis odamész, meg akarod venni. Ha már náluk is sáros vagy, megmondják, hogy sajna, nem megy. De van olyan is, hogy bizonyos összeget előre elkérnek, amit később beszámítanak a számládba.
2011. ápr. 1. 12:16
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszi a választ!
2011. ápr. 1. 12:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!