Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Mit kell vennem hogy legyen...

Mit kell vennem hogy legyen netem?

Figyelt kérdés

a nagy költöi kérdésem az volna hogy most akarom majd bekötni a netet de a szolgáltató olyan netet ad ami wifis és felhasználóneves meg jelszavas

hogy birom azt megoldani hogy wifi ruter ossza szét??

mert tudtommal a routerek nem tudnak olyat hogy befogja a jelet és utána meg szétossza...

acces point kelene??

2011. szept. 10. 23:06
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
sasjnos,szerintem ezt így nem tudod megosztani,csak úgy hogy az asztali gépebe belemegy az antenna és a routert be dugod a GÉP Lan portjába és akkot helyi kapcsolaton keresztül szétszorod,de így ha kikapcsolod a gépet akkor nincs net
2011. szept. 13. 20:26
 22/23 anonim ***** válasza:
itt van egy segítség hozzá: [link] csak te természetesen a helyi kapcsolatoknál nem a mobilnetet választod ki hanem az antenna által adott kapcsolatot
2011. szept. 13. 20:30
 23/23 A kérdező kommentje:

a probléma megoldodot egy részbe! az az egy az hogy szereztem egy tplink accespointot ami tud bridge meg sok egyéb modot is(701ND 150Mb)

tehát ezzel a ketyerével befogom a jelet amit a szolgáltató ad aztán bedugom a wan-ba majd a pppoe-t is beállítom a wr941nd routerbe, és nem fogad semmi adatot..

gondoltam hosszu a vezeték ami a tetöröl jön, igy vágtam belöle és ujra összeraktam rendesen de ugyan az a jel szintje 24dB

a vicc az hogy ez a router tud bridge modot szoval ha jol sejtem megszivtam mert az accespoint nem is kellene.

valakinek van valami 5lete hogy miért nem csatlakozik??

2011. szept. 19. 10:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!