Kérdésem a következő lenne. Lehetséges-e wifis routerrel egy másik wifis routerhez kapcsolódni hogy legyen netem az asztali gépemen is? Vagy megint vennem kell egy wifi usb stick-et?
Ha vki tudna segíteni esetleg abban hogy egyik routerrel kapcsolódjak ahoz a routerhez(vezetéknélkül) amelyiken a net van.leírnátok nekem milyen beállítások szükséges ehez.
Előre is köszönöm:)
"nincs.volt egy volt két wifim "
Továbbra is zavarosan fogalmazod meg a mondandódat,de teszek ide egy képet hátha ez valamit segít.
jujjj igy visszaolvasva tényleg elég zavaros az egész
Na szóval.Van egy egy adsl modem amihez csatlakoztatva van egy router.Erről a routerről két laptopon megy nálam a net.Na most van még két asztali gépem is na meg egy plusz routerem.A két asztali gépre is netet akarok de nem szeretnék 2km vezetéket sem.A kérdés úgy szólna hogy lehet e valahogy kapcsolódni routeren keresztül egy másik routerhez,hogy internethozzáférésem legyen minden gépen.
egy routerrnek akarsz adni netet egy másik routerrel?
szerintem wifis routerrel wifis routerre nem lehet csatlakozni .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!