Mit kell vennem hogy legyen netem?
a nagy költöi kérdésem az volna hogy most akarom majd bekötni a netet de a szolgáltató olyan netet ad ami wifis és felhasználóneves meg jelszavas
hogy birom azt megoldani hogy wifi ruter ossza szét??
mert tudtommal a routerek nem tudnak olyat hogy befogja a jelet és utána meg szétossza...
acces point kelene??
most gubancban vagyok!
elkezdem elölröl! :D
van a szolgáltató aki a netet wifin osztja vele amihez kapok jelszavat meg felh. nevet,de ezt a wifit csak a gép látja.
ezt akarom otthon szétosztani ugy hogy ezt tárcsázza nekem egy kütyü és ugy megy a routerbe(már ha kell a router) szoval befogom a jelet-> tárcsáz->eloszt->és én böngészek gépen telefonon..egyéb
szerintem 5Ghz-es.
igen lejön egy kábel a tetöröl az anennától-ugy egyböl bele megy a gépbe egy pci-e -es tplink kártyába.Nos ezt akarnám helyettesiteni hogy ne a gépbe menjen hanem egy acces pointba vagy bridge-be,tulajdon képpen azt akarom hogy a wifi kártya(gépestöl) ne kelljen hogy legyen netem,mert ha nem megy a gép akkor nincs net.
a többi stimmel amit írtál hogy a router majd tárcsáz, de nincs olyan eszközöm ami befogja a jelet és a PPPoe-t megcsinálja és onnan beledugni egy routerbe.
a szolgáltató PPPoE-t használ
az antenna az enyém,nem a szolgáltatóé, de ami kijön belöle kábel az olyan mint a router antennájának csatlakozási pontja(kicsi kerek közepén egy kis tüske és aranyozott)
ezt meg nem tudom a wan-ba bedugni :S de ha az antenna helyére dugnám akkor adó ként müködne a tetön lévö antennám, nekem az a célom hogy fogjam vele a jelet,kellene egy eszköz ami befogja és továbbitja a jelet rj45 formába és onnan a routerbe ami tárcsáz.
routerem az van már,tp link TL-WR941nd 300mb-es
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!