Hogy lehetne olcsóbban Kínába elküldeni egy levelet, nyomkövetéssel?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Ma voltam a postán és azt mondták ,hogy olyat nem tudnak csinálni,hogy feladom a levelet és a www.posta.hu/tracking oldalon megjelenik,ha beírom a követési számot ,hogy például a Kínába szánt csomag elhagyta a városomat ,vagy budapestet esetleg a várost. Ez mind ajánlottan.
Ez IGAZ ?
Vagy van vmi olcsóbb megoldás ,hogy egy honlapra beírnám a követési számot és kihozza hogy a csomag elhagyta Magyarországot vagy mit tudom én ?
Az EMS marha drága és csupán egy kicsi papírkát küldenék kínába. 3*5 cm maximum.
2011. szept. 7. 16:51
1/5 vagyokakilehetek válasza:
nem lenne olcsóbb egyszerűbb ha be szkennelnéd a papírkát??? és elküldenéd emailben???
ha nincsen szkennered az se gond. fénymásolóknál megoldható
ez is...vagy ha van egy haverod ismerősöd akinek van
2/5 A kérdező kommentje:
egy kis papírkát meg mellé egy 3*5 cm-s adaptert
2011. szept. 7. 18:01
3/5 vagyokakilehetek válasza:
???
mit is akarsz most???
4/5 A kérdező kommentje:
Egy SD kártya adaptert egy kisebb levéllel szeretnék feladni úgy,hogy a paypal megtudja nézni a posta.hu/tracking oldalon ,hogy tényleg feladtam-e a csomagot. Tehát nyomon szeretném követni a levélnek az útját legalább annyi időre,hogy elhagyta Magyaroaszgáto
2011. szept. 7. 19:09
5/5 vagyokakilehetek válasza:
azt a kérdés kiírásnál nem mondtad. azt írtad csak egy papír darabkát akarsz elküldeni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!