Megéri az ebay-en új macbook pro-t venni, ti vennétek sokkal olcsóbban?
hat elbatoritani nem akarlak. en gyakorlott ebayer vagyok mar majdnem 6 eve.( nem magyaro n elek)
nehany dolgot azonban jobb ha tudsz.
lehet h 60 ezerrel olcsobb, de ha nem eu n beluli orszagbol jon a cucc, akkor arra meg rajohet a vam. AMi boven 60 e forinf tole loheti be a vegso arat.
Persze lehet beszelni az eladoval h gift, warranty return vagy lenyegesen kevesebbrol szoljon a szamla, de egreszt nem biztos h hajlando ra, masreszt meg ugye ez torvenybe utkozik.
a masik dolog h nem egyszer ( sot muszaki cikkeknel nagyon sokszor) talalkoztam mar olyannal h a feedback et elore keri, h ezzel biztositsa be magat a lehuzos buyerektol ezesetben a 100 % ois feedback emmit nem jelent. en is vetettem mar igy stuffot volt is bonyodalom, de halistennek vegen minden megoldodott, de meg kell mondjam okozott nehany anap alvasmentesseget amikor nem lattam a tracking numbert a neten mikozben mar hagytam azonnal pozitive feedback et.
ha apple care -t is arul hozza a fazon, akkor az vilaggarancia, igy elvben hatranyod abbol nem lehet.
bar otthon sok roszat hallottam az apple szevizekrol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!