Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Hogy lehet olcsóbban telefonál...

Hogy lehet olcsóbban telefonálni Romániába? Mobilról mobilra? És netről?

Figyelt kérdés
Am van neki netes telója is..
2009. okt. 24. 00:06
 1/7 anonim ***** válasza:

Skype-ot telepits és ő is: [link]

Telepitsd, állítsátok be, próbahívás és kész. Csak egy mikrofonos füles kell hozzá.

2009. okt. 24. 01:07
 2/7 A kérdező kommentje:
Óh köszi,de ezt tudtam..De én mobilról mobilra szeretnék!!Vagy pedig netről hivnám a mobilját!Amúgy pannonos vagyok,de ha kell,átváltanék!De az is jó lenne ha valaki megirná,hogy pl milyen a barangolókártya?
2009. okt. 24. 08:44
 3/7 anonim ***** válasza:
Ha más a szolgáltó annál, akit hívni akarsz, akkor mobilról mobilra jó drága lehet még az SMS is.
2009. okt. 24. 18:39
 4/7 anonim ***** válasza:
Roaming tarifa piszkosul drága.
2009. okt. 24. 18:40
 5/7 A kérdező kommentje:

Igen,sajnos más dijcsomagban van,és tényleg nagyon drága!Egy percre ha felhivom,azonnal lekap 140Ft-ot,és ez még kedvezméyes:S Amúgy az sms is 84Ft-Ft asszem.Most akkor nincs is lehetőség valahogy olcsóbban telóznom vele?:(

Légyszii valakiii segits..

2009. okt. 25. 01:00
 6/7 anonim ***** válasza:
Országon belül sem kevés pénzbe kerül pl. nekem, mert a baráti kör pl. Vodás vagy Pannonos, én meg T-Comos vagyok. Előfizetéses mobil (nem lógok rajta állandóan) 8000 ft-os díjcsomaggal havi 10 ezer ft, roaming hívások nélkül. Ha csak lehetséges, használd inkább a Skype-ot.
2009. okt. 25. 18:01
 7/7 A kérdező kommentje:
És pl mondjuk a barangolókártya?Arról mit tudsz?
2009. okt. 25. 18:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!