Tv-t laptoppal hogy kell összekapcsolni?
Figyelt kérdés
Vettem egy kábelt a média markba hogy a laptopomat összetudjam csatlakoztatni a tv-vel hogy tudjak dvd-zni de vmiért nem veszi a jelet? mit kell csinálni letölteni vmit hozzá? av re átnyomom semmi... válaszokat előre is köszi...2011. aug. 15. 13:57
1/6 P.O.C. válasza:
Milyen TV-ről van szó, és a laptopon milyen kimenetek vannak?
2/6 A kérdező kommentje:
philips tv.... hú milyen kimenet nem tudom mert nagyon nem értek ehhez egy kör alakú a kábel vége az megy a laptopba a másik meg a hangszóróhoz... nem tudom sajnos szégyellem is magam :
21/N
2011. aug. 15. 14:13
3/6 P.O.C. válasza:
Hát így sajna nem tudom milyen kábeleid vannak.
Készíthetnél pár fotót a ki- és bemenetekről és a kábelekről és belinkelhetnéd ide. Mert így látatlanba sajna nem tudok segíteni.
Persze jobban járnál, ha valami hozzáértőt kénél meg helyileg...
4/6 anonim válasza:
Esetleg ha a TV-nek van olyan bemenete, mint amilyen a számítógép monitorainak szokott lenni, kék színű, trapézos alakú, és van ilyen kábel is otthon, szerintem akkor is meg lehet csinálni, laptopokon általában szokott ilyen kék kimenet lenni. Nekem is így működik.
Remélem tudtam segíteni.
17/L
5/6 anonim válasza:
6/6 A kérdező kommentje:
az utolsó hozzászóló igen ugyan ilyenem van a vastag a tv-be megy a másik a laptopomba és van egy ami a hangszóróhoz
2011. aug. 15. 18:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!