Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Hogyan tudnám a tv-t összekapc...

Hogyan tudnám a tv-t összekapcsolni a laptoppal?

Figyelt kérdés
A neten szoktam filmet nézni és ezért szeretném ha laptopot rátudnám kötni a tv-re. Hogyan tudnám ezt megoldani?
2009. dec. 25. 18:07
 1/5 anonim ***** válasza:
USB ,szerintem ,még nem próbáltam
2009. dec. 25. 18:42
 2/5 anonim ***** válasza:
Wifi-s átjátszó, RCA+S-Video kábel, HDMI, amid van azzal kösd össze.
2009. dec. 25. 19:29
 3/5 anonim ***** válasza:

"USB ,szerintem ,még nem próbáltam"

Namost ha nem próbáltad, akkor minek írod le? :D

Amúgy negatív. Hány olyan egységsugarú (tehát nem zsírúj, fullmodern) tv-t láttál, amin van usb input? Hány olyan gépet láttál, ahol usb-n ki lehet vinni videojelet?

Wifi-ről szintén nem tudok, RCA, S-video OK. Bár laptopon nincs RCA, de sebaj, van teszkós átalakító párezerért. S-video-n kihozod a jelet, be az átalakítóba (vagy egyből a tv-be, ha van s-video input), az átalakítóból már RCA-n jön ki, ez mehet a tv-be. Ha nem lenne rajt RCA, akkor még mindig oké lehet az Euroscart.

2009. dec. 26. 07:29
 4/5 anonim válasza:

venned kell egy kábelt aminek az egyik vége scart csatlakozó

a másik pedig s-video, de elötte nézd meg hogy a laptopodon van-e s video kimenet (sárga köralaku) mert nem mindegyik laptopon van...ha nincs még egy átalakito is kell abban nem tudok segiteni, de a boltban biztos meg tudják majd mondani (én euronics-ban vettem amugy)

2009. dec. 28. 14:41
 5/5 A kérdező kommentje:

köszönöm szépen a válaszokat, de szerintem inkább bemegyek egy műszaki boltba és megkérdezem ott.

azért köszönöm!!! : )

2009. dec. 30. 19:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!