Meg akarom csinálni a barátnőm internetét, de elveszették a router jelszavát, így nem tudok belépni. Most hogy csináljam meg akkor? -. -
Szóval panaszkodnak, hogy a vezetéknélküli internet állandóan megszakad, elmegy náluk. Én a UPnP Port Mapping-re gyanakszom, mert nálam is ugyanez volt, neten kutakodtam, kikapcsoltam ezt a sajátomon, utána azóta rendesen működik.
Jah. Csak vagy ők, vagy valami gépszerelő lejelszavazta, aztán "van valahol felírva jelszó, csak nincs meg". Bocsánat : jelszó van kettő is, de még a felhasználó nevet sem tudni (próbáltam adminnal üresen is, admin + 2 jelszó, semmi).
Gondoltam már Hard Resetre, de akkor be kell állítanom újra router dolgait PPPoE-stül, mindenestül. Hatalmas gebaszban lennék, ha kiderül, hogy még a szolgáltatóhoz sem lehet csatlakozni.
Szóval, ilyenkor mit tudok tenni? Bruthforce-ról hallott valaki? Vagy jelszófeltörés macerás? Mindenképpen Hard Resetelni kell akkor?
Hard reset a legjobb megoldás. Feltörés bruteforceval nagyon nehéz illetve ha nincs rendes biztosan működő brute forcered akkor buktad az egészet mivel sajnos nem hacker free világban élünk és a googlebe beírt bruteforcer alatt kapsz egy szép programot ami egymás mellé rakocsgatja a betüket,számokat,írásjeleket de tulajdonképpen ezekkel nem csinál semmit csak úgy jól néz ki mint egy videó.
Nem vagyok nagy router boy igazából 1 ruterem volt eddig konkrétan beledugtam és ment. Csak annyi ,hogyha nem megy ne kezdj el gyanakodni egyből arra , hogy te rontottad el mivel sok cégnek le kell frissíteni a netet miután rádugtál egy routert. Ismerősöm is napokig szórakozott vele én meg felhívtam a szolgáltatót restartolták a netet és voálá van net. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!