Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Meg akarom csinálni a barátnőm...

Meg akarom csinálni a barátnőm internetét, de elveszették a router jelszavát, így nem tudok belépni. Most hogy csináljam meg akkor? -. -

Figyelt kérdés

Szóval panaszkodnak, hogy a vezetéknélküli internet állandóan megszakad, elmegy náluk. Én a UPnP Port Mapping-re gyanakszom, mert nálam is ugyanez volt, neten kutakodtam, kikapcsoltam ezt a sajátomon, utána azóta rendesen működik.

Jah. Csak vagy ők, vagy valami gépszerelő lejelszavazta, aztán "van valahol felírva jelszó, csak nincs meg". Bocsánat : jelszó van kettő is, de még a felhasználó nevet sem tudni (próbáltam adminnal üresen is, admin + 2 jelszó, semmi).

Gondoltam már Hard Resetre, de akkor be kell állítanom újra router dolgait PPPoE-stül, mindenestül. Hatalmas gebaszban lennék, ha kiderül, hogy még a szolgáltatóhoz sem lehet csatlakozni.

Szóval, ilyenkor mit tudok tenni? Bruthforce-ról hallott valaki? Vagy jelszófeltörés macerás? Mindenképpen Hard Resetelni kell akkor?

2011. aug. 3. 23:43
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Szerintem a resettel jársz a legjobban. Megkérdezhetem, hogy milyen gyakran szakad meg a kapcsolat?
2011. aug. 3. 23:53
 2/12 anonim ***** válasza:
Szerintem egyszerűbb és gyorsabb a reset, mint feltörni a routert, de előtte győződj meg róla, hogy a netszolgáltatótól kapott jelszó meg felhasználó megvan-e, mert ha az is elveszik, akkor szaladgálhattok utána.
2011. aug. 3. 23:55
 3/12 A kérdező kommentje:
Akkor Hard Reset. Papír meg van, remélem azóta nem változott semmi.
2011. aug. 4. 00:03
 4/12 anonim ***** válasza:

Név: 3play

pw: 3play

próbáld meg ezzel

2011. aug. 4. 00:04
 5/12 P.O.C. ***** válasza:

A hard reset kb 10 másodperc. A rekonfigolás meg kb. 5 perc. Ha nincs meg a PPPoE account, a szolgáltató ügyfélszolgálata bármikor elárulja neked telefonon keresztül is, általában egy névért és egy személyi igazolvány számért cserébe.

Szerintem te egyszerűen fel akarod más Wi-Fi hálózatát, csak szép mesét akartál köré építeni. :D

2011. aug. 4. 00:07
 6/12 P.O.C. ***** válasza:

00:04

==================

Az csak a T-Offline modem-router -eihez jó. Itt most diginetről van szó, meg egy ismeretlen Wi-Fi router -ről, amit a kérdező nem tud, mert nyilvánvalóan nem látja. :)

2011. aug. 4. 00:11
 7/12 A kérdező kommentje:
Nem mese ez, gyermek...
2011. aug. 4. 00:12
 8/12 A kérdező kommentje:
Meg nem az SSID-t akarom feltörni, mert az már megvan. Maga a konfigurációs oldal kéne.
2011. aug. 4. 00:16
 9/12 P.O.C. ***** válasza:

Ha lusta vagytok resetelni, újrakonfigurálni, esetleg felhívni a szolgáltatót. Akkor vegyél egy Access Point -ot, azt kösd rá a router egyik LAN portjára, és annak tudni fogod a jelszavát is. :D

Ne vedd kötekedésnek, de ha már egy router beállítása is feladja neked a leckét. Akkor hogyan akarsz te valamit is FELTÖRNI ?! Ugye érted benne az iróniát? :D

2011. aug. 4. 00:24
 10/12 A kérdező kommentje:
Jó, figyelj, már el van döntve, hogy Hard resetelek. Csak ha valami gebasz lesz, akkor én leszek leszidva és barátnőm kitagad, stb.
2011. aug. 4. 00:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!