Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » TP-LINK TL-WR740N probléma?

TP-LINK TL-WR740N probléma?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Nemrég vettem egy fent már leírt típusú routert. Első nap amikor megvettem nagy nehezen sikerült beüzemelni tökéletesen is működött, volt internet kb. 5 percig aztán azóta semmi. Ugyanúgy megpróbáltam megcsinálni mint az első alkalommal, de nem lett jó. Kerestem mindenféle leírást és útmutatót az interneten az alapján is megcsináltam de ugyanúgy rossz. T-home internetem van tehát, akkor elvileg csak beállítom a PPPoE opciónál a felhasználónevet és a jelszót save, majd connect és jónak kellene lennie, de nekem valamiért nem működik. Arra gondoltam, hogy magában a hardverben rossz ezért valami, ezért hétfőn vissza fogom vinni, de azért még itt segítséget kérek, hátha valaki tud rá valami megoldást Tudom kicsit hosszú lett, de remélem elolvassa valaki és segít rajtam, nagyon megköszönném!:D
2011. júl. 31. 03:20
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:

Üdv:)

Én pl resetelném a modemet és routert

És elkezdeném előröl

2011. aug. 6. 09:08
 22/31 anonim ***** válasza:

[link]

:))

2011. aug. 6. 09:10
 23/31 A kérdező kommentje:

már kb. 123412432314x reseteltem és már nagyon idegesít, mert ki is cserélték és, ha a cd-ről telepítem ugyanazt a hibát kapom, mint eddig, ha meg a 192.168.1.1-ről, akkor sincs net...

Valaki akinek ugyanilyen routere van nem tudná leírni részletesen hogyan kell beállítani a PPPoE kapcsolatot? Bár kétlem hogy én csinálnám rosszul...

2011. aug. 10. 18:35
 24/31 P.O.C. ***** válasza:
Én már rég feltoltam volna rá a DD-WRT -t...
2011. aug. 10. 19:04
 25/31 A kérdező kommentje:
nem hiszem, hogy a firmware lenne a gond, mert rengeteg ismerősömnek a gyári van és jól üzemel
2011. aug. 10. 19:11
 26/31 P.O.C. ***** válasza:

Nekem is TP-Link -em van (TL-WR1043ND), szintén T-Home ADSL kapcsolatot osztok meg vele (PPPoE). A modemem egy alap D-link DSL-360R. Mégse kell semmilyen hókuszpókusz, azonnal csatlakozik alapbeállításokkal, alap firmware -el.

A barátnőm szüleinket szintén TP-Link -et vettem (TL-WR741ND) ott is simán működik ugyanezen feltételek mellett.

Nálad valami sz*r van a palacsintában. Vagy a Modem a rossz vagy a router, vagy rossz kábeltípust használsz a modem és a router közt, nem tudom.

Az is lehet, hogy olyan jelentéktelen hiba lépet fel amit a DD-WRT nagyobb hibatűrése megoldana.

Meg kéne próbálni cserélgeti ezeket az eszközöket (modem/router/kábel). Nem fog megjavulni azzal, ha 100x elvégzed ugyan azt a műveletet. Ezért is javasoltam a DD-WRT -t, ha esetleg nem jön be még mindig visszatérhetsz a gyári firmware -re.

2011. aug. 10. 19:59
 27/31 anonim ***** válasza:

Üdv:)

P.O.C

:)

Látom kiakadtál :)

Tudod annak a kérdezőnek nem érdemes válaszolni aki nem csinálja azt amit mondunk

és ahelyett hogy a kérdésre válaszolna (általánosítok)

Mondja a saját blablabla há mer blaba

:)

power

2011. aug. 10. 20:32
 28/31 kuti92 válasza:
Hát nekem is ugyanilyen routerem van de nekem se sikerül sehogyse akármit próbálok...de ahogy neten keresgéltem rengeteg embernek van problémája ezzel a routerrel...szóval egy nagy sz*pás az egész. Nemigaz hogy nem tud a gyártó is kiadni egy értelmes terméket...bár lehet csak én vagyok a hülye de szerintem ez egy nagy szar :D
2011. aug. 12. 10:23
 29/31 kuti92 válasza:

Amúgy próbáltam ezt a DD-WRT-s firmware-t, de mindig ezt a hibát kapom:

Error code: 18005

Upgrade unsucsessfully because the version of the upgrade file was incorrect. Please check the filename.

Ilyenkor mit lehet csinálni?

2011. aug. 12. 10:40
 30/31 kuti92 válasza:

Na megvan hogy mi lehet a hiba! :D (legalábbis nálam ez volt). A T-Mobilos modem beállításaiba kell belemenj...vagyis kihúzod a routert hogy sehogyse legyen összeköttetésbe...bár én romániából írok és Romtelecomos vagyok, de hátha nálad is fog működni:

1.Belépsz a 192.168.1.1 oldalra

2. Rámész valahol a WAN settings-re, és ott kell legyen egy olyan hogy "Mode" vagy ilyesmi....és routing-ról átteszed bridge-re, elmented és mennie kell

[link]

Remélem tudtam segíteni :D

2011. aug. 12. 12:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!