TP-LINK TL-WR740N probléma?
Üdv:)
Én pl resetelném a modemet és routert
És elkezdeném előröl
már kb. 123412432314x reseteltem és már nagyon idegesít, mert ki is cserélték és, ha a cd-ről telepítem ugyanazt a hibát kapom, mint eddig, ha meg a 192.168.1.1-ről, akkor sincs net...
Valaki akinek ugyanilyen routere van nem tudná leírni részletesen hogyan kell beállítani a PPPoE kapcsolatot? Bár kétlem hogy én csinálnám rosszul...
Nekem is TP-Link -em van (TL-WR1043ND), szintén T-Home ADSL kapcsolatot osztok meg vele (PPPoE). A modemem egy alap D-link DSL-360R. Mégse kell semmilyen hókuszpókusz, azonnal csatlakozik alapbeállításokkal, alap firmware -el.
A barátnőm szüleinket szintén TP-Link -et vettem (TL-WR741ND) ott is simán működik ugyanezen feltételek mellett.
Nálad valami sz*r van a palacsintában. Vagy a Modem a rossz vagy a router, vagy rossz kábeltípust használsz a modem és a router közt, nem tudom.
Az is lehet, hogy olyan jelentéktelen hiba lépet fel amit a DD-WRT nagyobb hibatűrése megoldana.
Meg kéne próbálni cserélgeti ezeket az eszközöket (modem/router/kábel). Nem fog megjavulni azzal, ha 100x elvégzed ugyan azt a műveletet. Ezért is javasoltam a DD-WRT -t, ha esetleg nem jön be még mindig visszatérhetsz a gyári firmware -re.
Üdv:)
P.O.C
:)
Látom kiakadtál :)
Tudod annak a kérdezőnek nem érdemes válaszolni aki nem csinálja azt amit mondunk
és ahelyett hogy a kérdésre válaszolna (általánosítok)
Mondja a saját blablabla há mer blaba
:)
power
Amúgy próbáltam ezt a DD-WRT-s firmware-t, de mindig ezt a hibát kapom:
Error code: 18005
Upgrade unsucsessfully because the version of the upgrade file was incorrect. Please check the filename.
Ilyenkor mit lehet csinálni?
Na megvan hogy mi lehet a hiba! :D (legalábbis nálam ez volt). A T-Mobilos modem beállításaiba kell belemenj...vagyis kihúzod a routert hogy sehogyse legyen összeköttetésbe...bár én romániából írok és Romtelecomos vagyok, de hátha nálad is fog működni:
1.Belépsz a 192.168.1.1 oldalra
2. Rámész valahol a WAN settings-re, és ott kell legyen egy olyan hogy "Mode" vagy ilyesmi....és routing-ról átteszed bridge-re, elmented és mennie kell
Remélem tudtam segíteni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!