TP-LINK TL-WR740N probléma?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Nemrég vettem egy fent már leírt típusú routert. Első nap amikor megvettem nagy nehezen sikerült beüzemelni tökéletesen is működött, volt internet kb. 5 percig aztán azóta semmi. Ugyanúgy megpróbáltam megcsinálni mint az első alkalommal, de nem lett jó. Kerestem mindenféle leírást és útmutatót az interneten az alapján is megcsináltam de ugyanúgy rossz. T-home internetem van tehát, akkor elvileg csak beállítom a PPPoE opciónál a felhasználónevet és a jelszót save, majd connect és jónak kellene lennie, de nekem valamiért nem működik. Arra gondoltam, hogy magában a hardverben rossz ezért valami, ezért hétfőn vissza fogom vinni, de azért még itt segítséget kérek, hátha valaki tud rá valami megoldást Tudom kicsit hosszú lett, de remélem elolvassa valaki és segít rajtam, nagyon megköszönném!:D2011. júl. 31. 03:20
1/31 anonim válasza:
99%-ban nem a router a hibás,hanem csak hibásan van beállítva,és azért nem tudja azt csinálni amit elvársz tőle.
Nincs egy haverod aki beállítaná neked ?
2/31 A kérdező kommentje:
Általában mindent megoldok magamnak, többnyire értek is az ilyen dolgokhoz, ezért gondolom, hogy a router a hibás és nem Én. Már egy másik ismerősöm is próbálta és én is 4 számítógépen. Tehát fogalmam sincs, hogy mi lehet a gond.
2011. júl. 31. 05:24
3/31 P.O.C. válasza:
Én egy firmware frissítést még megpróbálnék a helyedben.
Itt le van írva hogyan kell (illetve azon kívül a teljes konfigurálás menete is):
4/31 A kérdező kommentje:
Frissítettem ugyanúgy rossz..:S
2011. aug. 1. 00:40
5/31 A kérdező kommentje:
Továbbá amikor elvileg lenne internet azt írja folyamatosan hogy Connecting...
2011. aug. 1. 00:43
6/31 anonim válasza:
ha azt írja,hogy connecting akkor ő kapcsolódna,csak amiket megadtál adatokat neki,azok hibásak
7/31 P.O.C. válasza:
A System Tools menü System Log részében milyen üzeneteket ír ki ilyenkor?
8/31 A kérdező kommentje:
2011. aug. 1. 19:09
9/31 P.O.C. válasza:
A többi oldalt is! Pont a lényeg nem látszik!
10/31 A kérdező kommentje:
Pontosan mi kell?
2011. aug. 1. 20:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!