TP-link TL-WN721N probléma?
Az "SP2" -ből nem derül ki milyen operációs rendszert használsz most, mert SP2 Windows NT -től egészen Windows Vista -ig adtak ki SP2-es szervízcsomagot!
Ha XP-re gondolsz abból nem az SP2 az aktuális hanem az SP3, ezért célszerű azzal integrált telepítő CD-t használni telepítése.
Használd a TP-Link saját Wi-Fi kezelő szoftverét! (Ami a driver-hez van mellékelve).
Titkosítást használsz?
Mert még az jutott eszembe, hogy a Windows XP SP2 alapból nem támogatja a WPA2 titkosítást. Ehhez egy hotfix -et kéne telepíteni, vagy magát az SP3 -at:
Vagy pedig állítsd be a routeren alap WPA titkosítást.
Igen, de én ennek a titkosításnak a típusát kérdeztem. Mert mint mondtam, az alap SP2 -es XP -nél nem mindegy, hogy WPA vagy WPA2!
Pontosan nem emlékszem, mert rég nem kínlódtam már alap SP2 -es Windows -al, hiszen SP3 már több mint 3 éve megjelent.
De ha WPA2 -t használsz, lehet, hogy addig sem jutsz el vele, hogy bekérje e WPA2 kulcsot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!