Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Hogyan tudok wifiről vezetékes...

Hogyan tudok wifiről vezetékes internetre váltani?

Figyelt kérdés
Az a problémám akadt, hogy nekem van wifim is és vezetékes netem is. De a gép nem akarja észrevenni a vezetékest. A kábelnek semmi baja, mert laptopom viszont gond nélkül egyből érzékeli ha rádugom. Csak az asztali gépem nem akarja. Nem tudom, hogy mit kellene beállítani vagy, hogy hol. Ha tudna valaki segíteni az jó lenne. Windows 7-em van.
2011. júl. 24. 14:33
 1/2 anonim ***** válasza:
Hálókártya driver fel van telepítve? mert az újabb alaplapoknál integrálva van és az alaplap telepítőjéről kell azt megtenni. Lehet hogy a wlant fel ismeri mivel az külön cucc.
2011. júl. 24. 14:40
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ :P. Nem volt feltelepítve, gyorsan felraktam és megoldódott a probléma :). Most már hasít a gyors internet :D! Köszi még egyszer ;)
2011. júl. 25. 00:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!