Van 1 laptopom gericom a márkája? Magyar xp-t feltettük rá de nincsenek hozzá illesztőprogramjaink, igy nemlehet csatlakozni a vezetékes internetre, nem működik a hangkártya a processzor típusa:
Nem a processzortól függ, milyen illesztőprogramok kellenek hozzá, azt hiába adod meg, aza alapján senki nem tud segíteni.
Nem adtak semmit a rendszerhez, telepítőlemezeket az illesztőprogramokkal, nem volt rajta oprendszer?
Az is lehet, hogy ha új nagyon a laptop, olyan új alkatrészeket is tartalmaz, amihez már XP driver nem készült (csak Vista, Windows7).
Ez már jó hír!
Akkor csak pontosan kellene tudnotok, hogy milyen alkatrészek, alaplap van a gépben, és ahhoz keresni drivert neten.
Netkapcsolatnél biztosan az illesztőprogrammal van gond? Nem lehet, hogy csak valamit kellene még állítani?
Mindenképpen érdemes SP3 telepíteni, de nem valószínű, hogy az a hiba.
értem akkor letöltöm a számitogépen az sp3 at és ráteszem a laptopra!
azt tudjuk milyen alkatrészek vannak benne!
átraktam a laptopra a sp3 telepitőt de amikor raktam fel azt irta
adatbetöltési hiba (CRC)
nemrég vettem észre, hogy a vezérlőpultnál a programok telepitése és törlésénél semmi sincs
nos nemtudom ezzel mit lehet csinálni :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!