Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Valakinek vannak tapasztalatai...

Valakinek vannak tapasztalatai a zoosk.com oldalon?

Figyelt kérdés

Tegnap regisztráltam, mert érdekesnek találtam az oldalt. Talán a világ egyik legjobb társkereső oldala, viszont az egyik legdrágább is. 1 hónap premium tagság 4,5k. fél év pedig majdnem 14k ha jól emlékszem. Borzalmas....

Na szal a kérdésem az lenne, hogy premium nélkül itt semmit nem ér az ember? Ráakadtam egy gyönyörű lányra, legalábbis számomra álomszép. Rákacsintottam (van ilyen funkció az oldalon) utána írni is akartam neki, de azt az oldal már nem engedte.... Anyádat.... 1x kacsinthatsz vagy 1x írhatsz összesen premium nélkül, számomra elsőre így jött le.

Hagynám is az oldalt a fenébe, de észrevettem, hogy a csaj felvett barátnak. Úristen, mondom ez valami fantasztikus, ez a csodálatos lány bejelölt el se hiszem.

Sajnos nem online, ha rákattintok a csevegés gombra azt írja fizessek elő ha beszélni akarok vele... Anyád...

Valakinek esetleg vannak tapasztalatai, lehet premium tagság nélkül kommunikálni? Nem fogok ennyi pénzt költeni egy társkereső oldalra, viszont ezzel a szépséggel feltétlen szeretnék beszélni

2011. júl. 19. 10:09
 1/2 anonim válasza:

sajnos fizetés nélkül szart sem érsz vele:(

nekem egy csomóan írtak, de válaszolni nem tudok mert nincs előfizetésem

én azt olvastam hogy 30$ egy hónapra, most pár levélért tuti nem fogok kiadni 30$-t egy hónapra:( ráadásul lehet kamu a gép mögötti élőlény, akkor meg főleg pénzkidobás lenne a haví előfizetés.. inkább ismerkedem buliban:))

2013. júl. 4. 06:11
 2/2 nokid válasza:
Nekem se enged semmit. Utánna néztem a neten, rengeteg panasz van evvel a Zoosk oldallal kapcsolatosan. Talán a tagok se igaziak, ki tudja honnan szedik össze a képeket. Nincs egy moderátor aki adna egy rendes választ, ha gondod van. Nincs egy cimük ahova irni lehetne. Szoval az egész becsapás.
2013. dec. 6. 09:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!