Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Mi lehet a baj az internetkapc...

Mi lehet a baj az internetkapcsolattal?

Figyelt kérdés

A t-onlineos vagyok, és 2-3 napja folyamatosan lecsatlakozik és újracsatlakozik az internet

mivel a fél házban routert használunk máshol meg közvetlenül rá van kötve az internetre a sz.gép a router 100% hibátlan működik.

Ráadásul a telefon vonal sem jó, így fel sem tudom őket hívni.

A múltkor felhívtam őket talán 1 hónapja, hogy baj van, akkor is ezt csinálta az internet, és elkezdi a csávó, megvizsgálta a sz.gép a vonalat, de nem talált hibát.

Hát akkor nem is fog hibát találni amikor nekem megy az internet... akkor fog amikor nem tudok csatlakozni rá.

De még is ki tudja... hogy miért dob le állandóan ?

2011. jún. 23. 23:43
 1/9 anonim ***** válasza:

"a fél házban routert használunk máshol meg közvetlenül rá van kötve az internetre a sz.gép"

Szerintem pont ez a baj. Azt nem lehet, hogy routert is kötsz a netre, meg közvetlenül gépet is.

2011. jún. 23. 23:57
 2/9 anonim ***** válasza:
Nekem az jön le az írásodból,hogy nálatok lesz a hiba,és nem a Ténél.
2011. jún. 24. 06:27
 3/9 anonim ***** válasza:

Valamelyik gépen állandó szélessávú kapcsolat helyett közvetlen kapcsolat van beállítva. Valamelyik balfék így lép fel a hálózatra, nem állandóval.

A mutatvány a következőket okozza: Ha valaki felcsatlakozik routeren keresztül és van folyamatos forgalma semmi vész. Ha lecsökken nullára az átvitel akkor az a gép mely közvetlen kapcsolatra van beállítva "lelöki" a netről a routeres gépeket és csatlakozik. Mind ez addig áll fenn míg az ő adatátvitele is eléri a nullát. Akkor ő esik ki. És ez oda-vissza megy.

Szóval nézzetek szét ilyen téren. Ki telepített újra, ki javított, állított be net elérést újólag a lakásában. Körkérdés a lakásban: kinek rossz a net? És meg van a társaság akinél a hiba lehet.

2011. jún. 24. 08:18
 4/9 anonim ***** válasza:

A harmadik vagyok:

Kimaradt: egy és ugyan azon routerre csatlakozókról van szó! Pl. bejön a net a modemen kesztül a routerre és azon routerre csatlakozó gépeket kell átvizsgálni! Esetleg próbáld meg kiszűrni kia az aki fennt van a hálózaton amikor neked rossz a neted.

2011. jún. 24. 08:26
 5/9 A kérdező kommentje:
aha értem, de ha egyedül vagyok itthon és senki nem használja a sz.gépepeket akkor is ezt csinálja
2011. jún. 24. 10:06
 6/9 A kérdező kommentje:

a wifi meg le van kódolva 16 számjegyű kóddal :D

és korlátozva csak pár felhasználóra szóval más fel sem tudna lépni..

2011. jún. 24. 10:07
 7/9 anonim ***** válasza:
Az összes gépet a routerre kössétek rá!
2011. jún. 24. 10:08
 8/9 A kérdező kommentje:

az összes gép a routeren van, de úgy értve hogy, valaki közvetlen kapcsolaton, valaki meg wifin

ezt félre írtam

2011. jún. 24. 10:10
 9/9 A kérdező kommentje:
felhívtam a szolgáltatót kiderült náluk van a baj, és lehet ezért nincs vonal sem a telefonon
2011. jún. 25. 14:32

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!