Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Vicc? T-homenál fogyatékosok...

Vicc? T-homenál fogyatékosok dolgoznak?

Figyelt kérdés
2 héttel ezelőtt bekötettem a t-home internetett és múlthét hétfő óta azt irja ki a net hogy nincs kapcsolat vagy korlátozott.Többször is felhivtam a t-home-t ahol a kedves diszpécser lanyok mindig ugyan azt a kérdéseket tették fel..."betanult szöveget" a szuper szervizbe pedig azt mondták hogy biztosan a szolgáltatónál van a probléma.Tettem hiba bejelentést mejre vissza kuldték hogy a hibát elháritották.De gyakorlatban mégse... Pénteken egésznap hivtam öket...senkivel nem tudtam beszélni...nevetséges...Szerintettek mit csinaljak??????
2011. jún. 5. 23:19
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
nekünk vicces.... környéken mindenházba van digi...csak a miénkbe nincs..választhattam vagy t home vagy invitel.... invitellel egyszer már szenvedtem....nem akartam megint
2011. jún. 6. 23:58
 12/13 anonim válasza:
Azért mondtam le a Digit, mert állandóan elment a netem félnapokra. Vezetékes telefonom meg egy fél éve nem volt. Hiába szóltam be a telefon miatt, mindent rendbe találtak. Érdekes módon, másik telefonnal sem működött. A telefont hagytam is. Mert akkor még nem kellett havi díjat fizetni. De mikor már a netem ment el fél napokra, és beszóltam azt mondták, hogy minden rendben. Ha meg mozdult a modem, akkor is kikapcsolt. Csak az első villogott rajta.Állandóan betelefonáltam. Az ügyintéző hülyének nézett.
2011. jún. 7. 06:18
 13/13 anonim válasza:

Folytatom.....

Szóval, az ügyintéző hülyének nézett. Mikor modem cserét kértem, meg kiröhögött, és azt mondta, hogy nem foglják kicserélni, mert ő bentről látja hogy jó a modem. Ja, azt elfelejtettem írni, hogy mi előtt hagytam a telefont a francba előtte tettem egy hiba bejelentést. Azt mondták, hogy majd telefonon szólnak hogy mikor jönnek ki. Na most úgy jöttek ki ahogy én kimentem hozzátok. Akkor is felhívtam őket, és az ügyintéző mondta hogy az sztornózva lett. És mondom ki sztórnózta?

Amúgy amikor megkötöttük a szerződést a t-home-al, azt mondták hogy ki van építve. Nem tudhattam hogy nincs. Amúgy csak ezer ft-al kellett volna többet fizetni mint a diginél, és ez olyan visszatekerhető lett volna.

Szóval, én már nem bízok a digiben.

2011. jún. 7. 06:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!