Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Vicc? T-homenál fogyatékosok...

Vicc? T-homenál fogyatékosok dolgoznak?

Figyelt kérdés
2 héttel ezelőtt bekötettem a t-home internetett és múlthét hétfő óta azt irja ki a net hogy nincs kapcsolat vagy korlátozott.Többször is felhivtam a t-home-t ahol a kedves diszpécser lanyok mindig ugyan azt a kérdéseket tették fel..."betanult szöveget" a szuper szervizbe pedig azt mondták hogy biztosan a szolgáltatónál van a probléma.Tettem hiba bejelentést mejre vissza kuldték hogy a hibát elháritották.De gyakorlatban mégse... Pénteken egésznap hivtam öket...senkivel nem tudtam beszélni...nevetséges...Szerintettek mit csinaljak??????
2011. jún. 5. 23:19
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:
Ja és az aranyos diszpécser lány megszeppenve mondja "hogy én nem tudom hol lehet a hiba" esettleg kiküldünk egy infomatikust és ö megnézi de ennek kiszállási és óra dijja van?! Na itt pattant el a húr....... A kapcsolatott kiprobáltam másik géppel ...semmi változás...a modemet kiprobáltam másik t-home netes ismerősőmnél..rendesen müködik....
2011. jún. 5. 23:22
 2/13 anonim ***** válasza:

Valami nálad nem oké.

Most végül is tudsz netezni vagy sem ?

2011. jún. 6. 05:19
 3/13 anonim ***** válasza:
Ha a modem máshol működik, csak nálad írja ki a korlátozott szöveget, akkor nálad lehet gond. Egyébként attól, hogy ezt írja ki, ha közvetlen (router nélkül) használod a modemet, akkor simán szokott működni (és teljes sebességgel). Természetesen ha ADSL, akkor nem ártana a gépen (rendesen) beállítani az ADSL kapcsolatot a felhasználónévvel+jelszóval.
2011. jún. 6. 06:59
 4/13 anonim ***** válasza:
Azért a bekötési ponton még lehet hiba. T-home oldalon.
2011. jún. 6. 08:09
 5/13 A kérdező kommentje:
egyik pillanatról a másikra lett rossz.. nem asdl-sima kábel net.... másik gépen sem jo... tudok netezni a szomszéd vifiével éppen
2011. jún. 6. 08:24
 6/13 anonim ***** válasza:

Nem tudok jobbat írni én se,de ismerős ez a helyzet.Nekünk is ilyen volt és szartak rá... Szerintem egyik legszarabb a t-home,váltottunk is aztán ahogy lejárt a hűség (igaz így is megszívattak minket mert kiléptünk és fizethetünk rá büntetést :)).

Soha többé t-home.

2011. jún. 6. 11:17
 7/13 anonim ***** válasza:
Nekem, amikor elkezdtem a netet használni, telefonon keresztül végig vezettek a beállításokon. amikor nem akart nekem működni.
2011. jún. 6. 13:59
 8/13 anonim válasza:
Tényleg analfabéták dolgoznak ott. Én felmondtam a Digivel a szerződést, mert nem voltam megelégedve velük. Bementem a T-homhoz, megkötöttem velük a szerződést. Vártam hogy mikor jönnek bekötni. Nem jöttek.....Felhívtam őket, és azt mondták, hogy nincs kiépítve a hálózat. Ezek teljesen idióták? Nem látták hogy nincs kiépítve? Ja, és ha én nem hívom őket akkor a mai napig nem tudom miért nem jöttek bekötni.
2011. jún. 6. 18:40
 9/13 anonim ***** válasza:

18:40

Te is nagy spiller lehetsz ! Lemondod a digit,a nem is létező másikért.

"Tényleg analfabéták dolgoznak ott. Én felmondtam a Digivel a szerződést, mert nem voltam megelégedve velük. Bementem a T-homhoz, megkötöttem velük a szerződést. Vártam hogy mikor jönnek bekötni. Nem jöttek.....Felhívtam őket, és azt mondták, hogy nincs kiépítve a hálózat.

2011. jún. 6. 19:24
 10/13 anonim ***** válasza:
Digit lemondani thomért.. Nem normális dolog..
2011. jún. 6. 22:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!