Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » A DJk milyen komolyabb program...

A DJk milyen komolyabb programokkal dolgoznak?

Figyelt kérdés
Csak pár nevet kérnék ,a többinek utána nézek magam. Előre is köszi :) (ja és ne ilyeneket írjatok ,hogy Virtual Dj ,mert az is jó ,de szeretnék valami komolyat, amivel magam is tudok hangokat/zenét alkotni)
2011. jan. 8. 00:04
 1/2 anonim ***** válasza:

Cubase, Reason, SoundForge, Reactor, Cakewalk sonar, nuendo... Meg ezeknek a tetszőleges kombinációja, illetve rengeteg VSTi.

Azonban jó, ha tudod, hogy ezek komoly programok. S sajnos komolyabb zeneismeretet, és hozzáértést is igényelnek. :)

Kedvencem cubase, ha érdekel, h miket lehet csinálni vele, hallgass meg pár infected mushroom számot. Ők ezzel dolgoznak főleg. :) Viszont nekem 2 évbe került míg valamennyire megtanultam használni, és még mindig lenne hová fejlődnöm...

2011. jan. 8. 00:55
 2/2 A kérdező kommentje:
Nagyok köszi! Eddig hobbi szinten,amatőr programokkal próbálkoztam,de érdekelne,hogy komolyabb programmal,hátha valami színvonalasabbat össze tudok hozni. :)
2011. jan. 8. 10:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!