Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Letöltöttem egy játékot, és...

Letöltöttem egy játékot, és nem tudok vele játszani! Mert crak-kalni kell! és nem tudom hogy kell! hogy kell crakk-kalni?

Figyelt kérdés
2009. márc. 15. 10:09
 1/4 anonim ***** válasza:
A crackelés menete : általában van a dvd-n vagy cd-n egy crack mappa, az abban található xyz.exe-t átmásolod a telepített játék főkönyvtárába (általában ott van az eredeti exe is) Az ott található filet felülírod. Ez a crackelés. A crack mappa gyakran a release csapat neve pl:deviance
2009. márc. 15. 12:45
 2/4 A kérdező kommentje:
nem tudom hogy kell még így sem!!kell a gépen hogy legyen crak???mert nekem nincs!!ha kell hol tudom letölteni hogy legyen???egyszerübben kellene hogy hogy kell crak-kalni mert nem értek hozzá és nem tudom hogy kell még így sem hogy leírtad!!valahogy egyszerübben kellene!!
2009. márc. 15. 18:11
 3/4 anonim ***** válasza:
A játék nevét ha leírnád....
2009. márc. 19. 12:18
 4/4 anonim ***** válasza:
Crakk-kalni a kovetkezokeppen kell.Szukseges hozza egy pc tap(ATX) a mervelemez.A modszert a meghajto sokkterapiajanak hivjak.Bedugod a a tapot,az erintkezokon asvanyi sot csapatsz ki.Ezt leggkonnyebben ugy tudod elerni,hogy beveszed a szadba,ha lany vagy,az intim testreszeid is hasznalhatod.Utana osszedugod a meghajtot is tapot,elkezded a sokterepiat:Eloszor megnyomod a Fo Kikapcsolo Gombot egymas utan harmincszor.Utana siman bekapcsolod a geped,menetkozben csavarozd le a merevlemez tetejet.Indul a sokterapia:A forgo lemezhez erints hozza 2-szer egy fem targyat.Ekkor az ut szelen alldogalo hugod az analra extra penzt kap,amibol ad egy ezrest neked,hogy meg tudod venni a hulye jatekod.Szajbargo szilard bacsi voltam.Ja,es nezzetek meg az antibug.hu-t.
2009. jún. 4. 11:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!