Mit tegyek, nem tudok sims 3-mal játszani mert letöltöttem és kéri a cd-t?
http://www.youtube.com/watch?v=QUkMQkNtrNM
de ajánlom figyelmedbe az első válaszom elején le írtakat és önállóan is menni fog az élkövetkezőkben.
Szia!
Segítek mert képzeld én sem tudtam semmit és akárhány segítséget kaptam nem volt jó vagy éppen leszóltak mert nem tudom.Először is innen töltsd le.Nekem innen sikerült.Ha letöltötted telepíts és crackeld *****
udp://tracker.thepiratebay.org:80/announce
udp://tracker.openbittorrent.com:80/announce
Crack:úgy kell,h megnyitod a mappát,amit letöltött neked a torrent,és ott van a crack mappa jobb esetben..na abban lesz egy indítófájl,amire hiába kattintasz nem indul el...ezt a mappát így hagyod megnyitva!és megnyitod a program files mappát a C meghajtóról,abban benne lesz egy a játékkal kapcsolatos mappa..simsnél pl ea games,azon belül sims..itt is lesz egy indítófájl,és ami a crackben van,azt áthúzod ide..meg fogja kérdezni h kicseréled-e a két fájlt!és rámész h igen! a két fájlnak általában ugyanaz a neve,és az ikonja,de más a nagysága!
Ha utána is kéri a cd-t. Indítsd újra a géped hátha utána úgy jó lesz.Ha még sem akkor a www.megagames.com oldalon vannak Game Cheats-ok tehát olyan programok hogy no cd valami... ott sok játéknak van ilyen progija. Tölts le azt. Általában csomagolt fájlok vannak az oldalon.Kicsomagolod és a játék mappájába telepíted.Remélem sikerül. Ha nem írj emailt és segítek.sok sikert!
* Automatikusan eltávolított tartalom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!