Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Mit tegyek, nem tudok sims...

Mit tegyek, nem tudok sims 3-mal játszani mert letöltöttem és kéri a cd-t?

Figyelt kérdés
Crack-elni kell? Segítsetek*-*
2011. jún. 30. 16:08
 1/6 anonim ***** válasza:
igen! mondjuk ha olvastad volna az NFO-t vagy a readme text-et nem kérdeznél. az általad letöltött ISO tartalmazza illetve a crack mappát is. ha nem megy: Google--> sims 3 no CD crack
2011. jún. 30. 16:18
 2/6 A kérdező kommentje:
és mit csináljak vele?O.o nem tudja megnyitni mert letöltöttem...WTF??
2011. jún. 30. 16:37
 3/6 anonim ***** válasza:
"Google--> sims 3 no CD crack"
2011. jún. 30. 16:47
 4/6 A kérdező kommentje:
mondom megvan már...utána mit csináljak?
2011. jún. 30. 16:55
 5/6 anonim ***** válasza:

http://www.youtube.com/watch?v=QUkMQkNtrNM

de ajánlom figyelmedbe az első válaszom elején le írtakat és önállóan is menni fog az élkövetkezőkben.

2011. jún. 30. 17:14
 6/6 anonim válasza:

Szia!

Segítek mert képzeld én sem tudtam semmit és akárhány segítséget kaptam nem volt jó vagy éppen leszóltak mert nem tudom.Először is innen töltsd le.Nekem innen sikerült.Ha letöltötted telepíts és crackeld *****

udp://tracker.thepiratebay.org:80/announce

udp://tracker.openbittorrent.com:80/announce

Crack:úgy kell,h megnyitod a mappát,amit letöltött neked a torrent,és ott van a crack mappa jobb esetben..na abban lesz egy indítófájl,amire hiába kattintasz nem indul el...ezt a mappát így hagyod megnyitva!és megnyitod a program files mappát a C meghajtóról,abban benne lesz egy a játékkal kapcsolatos mappa..simsnél pl ea games,azon belül sims..itt is lesz egy indítófájl,és ami a crackben van,azt áthúzod ide..meg fogja kérdezni h kicseréled-e a két fájlt!és rámész h igen! a két fájlnak általában ugyanaz a neve,és az ikonja,de más a nagysága!

Ha utána is kéri a cd-t. Indítsd újra a géped hátha utána úgy jó lesz.Ha még sem akkor a www.megagames.com oldalon vannak Game Cheats-ok tehát olyan programok hogy no cd valami... ott sok játéknak van ilyen progija. Tölts le azt. Általában csomagolt fájlok vannak az oldalon.Kicsomagolod és a játék mappájába telepíted.Remélem sikerül. Ha nem írj emailt és segítek.sok sikert!

* Automatikusan eltávolított tartalom.
2011. júl. 1. 06:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!