Miután innen letöltöttem egy filmet mit kell vele csinálnom, h letudjam játszani?
kislányomnak ígértem szülinapjára, de elég tapasztalatlan vagyok
köszi a segítséget!
hát ha már lejött a film, akkor sak rá kell kattintani és lejátssza a gép...
milyen formáétumban van? pl avi, mpg?
1.Lépes: Letöltöd ezt a programot: [link]
2.Lépés: telepíted (tudod:tovább tovább....)
3.Lépes:Ha letöltötted a filmet akkor rámész egy fájlra (a filmből ,mert ugye több fájlban van)jobb klikk---> kibontás--->ok vagy tovább.Megvárod míg eltűnik a kis ablak.
4.Lépés:Ahova letöltötted a filmet ott kel hogy "kapj" egy új mappát abba belemész és ha mindent jól csináltál akkor ott lesz egy egy fálj harra 2x gyorsan katt a bal egérgombal és megy is a film :]
Remélem segítettem.Ha valamit nem értesz írj!
köszi a segítséget nagyon aranyosak vagytok!
hát...
letöltöttem, van itt 5 sfv kiterjesztésű fájl, meg van egy ilyen winrar-os
amikor rábökök a kibontásra azt írja ki:
kötet kibontásához az előző kötettel kell rendelkezni
+ nincs mit kibontani...
ezeket a linkeket egyesével letöltöttem.
mi lehet a gond?
a rar egy tömörítvény. az r00, r01, stb, pedig akkor van ha részekre van bontva, mert pl. nagy.
ha van olyanod h total commander (például), akkor abban a .rar kiterjesztésű filébe belelépsz enterrel vagy duplakatt-tal (szájbarágásért bocsánat, nem tudom mekkora a készültségi fok arrafelé:) )
és ott amit találsz filét, nagy valószínűséggel .avi kiterjesztésben, akkor azt egyszerűen F5-tel átmásolod (bárhova) a total commander másik oldalába. És így már lejátszható.
a winrar is .rar kiterjesztést kezel, nem .sfv-t. a .rar-hoz adj elérési útvonalat.
"mekkora a keszultsegi fok arrafele"
Ez nagyon jo:)))))
még mindig ezt írja
A kötet kibontásához az előző kötettel kell rendelkezni
+ nincs mit kibontani...
S.O.S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!