Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Mi a baj a moviesite-tal?

Mi a baj a moviesite-tal?

Figyelt kérdés

A [link] oldalon léptem be eddig mindig, de nem jön be, már pár napja próbálkozom.

E-mail-ben kérdeztem ôket, nem jött válasz?

Valaki be tud lépni? Vagy megváltozott az elérési cím, csak nem tudok róla? A seed megy, szóval nem értem.

Köszi a segítséget.

2011. máj. 22. 11:26
 1/1 fonixportal válasza:
Ne agódj nem csak neked nem jön be az oldal nekem se a seed meg azért megy mert nem a moviesite-ról töltötted le amit letöltöttél hanem más feltöltőtöl csak ilyenkor nekem megjelent egy nagy piros felkiáltójel és nekem nem seedeli mivel nincs tracker ami számolhatná a feltöltést nekem is van ami félbe maradt letöltés is fene tudja mikor lesz újra ha lesz moviesite az email címet megoszthatnád velem is hátha több levélre már válaszolnak.
2012. aug. 10. 12:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!