Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Kinek mi a véleménye a moviesi...

Kinek mi a véleménye a moviesite letöltőoldalról?

Figyelt kérdés
2009. dec. 15. 00:15
 1/9 anonim ***** válasza:
Nem nagy cucc...
2009. dec. 15. 09:48
 2/9 anonim ***** válasza:
Elég igénytelen, csak akkor használnám, ha nem lenne más...
2009. dec. 15. 09:51
 3/9 A kérdező kommentje:

nekem itt ajánlotta valaki, de nekem az nem tetszik, hogy szerintem nagyobb szigor van mint egy katonaságnál.

Vagy csak én hiszem azt nem tudom!

De ami nekem lejött az kb ez: Egyszer kérdezz, többször nem szabad, ettől nekérdezz, oda ne írj bele..... Ehhez ne nyúlj ilyet ne mondj.. Tudom mindenhol vannak szabályok.

Én például egy borítót akartam feltölteni, de véletlen az egyik kritérium (szerintük) nem felelt meg, ezért megkaptam az első figyelmeztetésem, és egy aranyos üzenetet, hogy a borítófeltöltéssel nem játszunk!

Na mindegy megvárom amíg a cuccokat visszaseedelem és aztán csak végszügség esetén használom majd.

2009. dec. 15. 14:27
 4/9 anonim ***** válasza:

Egy szutyok szar oldal.

Oké, hogy nem mindenki tud bekerülni ilyen-olyan meghívós oldalakra, de ennél csak jobb van.

2009. dec. 15. 14:50
 5/9 A kérdező kommentje:

Hát igen!

Gondoltam, hogy nem sokan kedvelik! :-)

Igen nekem is ez a bajom, hogy nem lehet jó oldalakra bekerülni és csak az ilyen marad .:-(

Esetleg ha ajánlanál jobbat ahová belehet kerülni azt megköszönném.

2009. dec. 15. 21:25
 6/9 anonim ***** válasza:

Free reg van:

[link]

Ez sem a legjobb oldal, de a free reg-esek közül az egyik legjobb (magyar).

Meg tisztességes, nem lenyúlós, stb.

Amúgy én úgy kerültem be a legjobb oldalakra, hogy regisztráltam egy jó oldalra, ami csak ritkán szokott kinyitni, aztán amikor meguntam meg nem tetszett elcseréltem egy jobbra, és ott meg fórumon ajánlgattak meghívókat, amikre lecsaptam és a legjobb oldalakra is bejutottam.

Másképp meg ismerőssel lehet.

2009. dec. 16. 16:20
 7/9 A kérdező kommentje:

nagyon köszönöm a linket!

Megnézem az oldalt!

Üdv.

2009. dec. 17. 09:35
 8/9 anonim válasza:

Szerintem nem olyan rossz ez a moviesite. Kicsit szigorúskodnak,de hát muszáj nekik, hiszen megpattannak a legtöbben miután leszedtek valamit. A Carpathians se rossz.

Sőt mindkét oldal nagyvonalú a maga módján.

Freeleech van mindkettőn és ezt értékelni kell. Akinek nem tetszik,próbálkozzon be az nCore-ra vagy a Bithumenre! Ott jóval nagyobb a szigor, szinte semennyi freeleech mellett.

2010. jan. 12. 22:51
 9/9 anonim ***** válasza:

Ncore-on folyamatosan van több ezer free torrent+karácsonykor 2-3 hétig, bithumenen meg karácsonykor 2-3 hét + szülinapjukon is pár hét free leech.

Oké, nem ritka, de egyszeri free leech-hel annyit fel tudsz tölteni, hogy aztán nem kell figyelned az arányodra.

2010. jan. 12. 23:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!