Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Mi a véleményetek az ilyen...

Mi a véleményetek az ilyen weboldalakról?

Figyelt kérdés
Mi a véleményetek a gagyi paintes rajzokat tartalmazó oldalakról, mint a bökkenő blog, az azpara és tsai?
2011. máj. 15. 19:34
1 2
 11/18 anonim válasza:
38%

A válasz megírásának időpontja: ma 20:40

Szerintem meg épp hogy a [link] kivétel a többi közül. Itt láttam olyat amit máshol nem (igaz, láttam olyat is ahol meg se próbálták eltakarni hogy lopták). Azonban volt néhány humoros, amin jól szórakoztam. És jó hogy ha végignézem az ilyeneket akkor ez legalább nem ugyan azokat közli amit a többi.

2011. máj. 15. 21:22
 12/18 anonim ***** válasza:

21:22

Hát igen van amit másoltak de van amit nem. például azok szerintem tök eredetiek hogy bökkenő fizika, remélem ezt csinálják meg hogy a történelem trollfészei XDDD haver leesett a deszkáról mikor mutattam neki a telómon.

ami jó bennük hogy eredetiek, csak kár hogy néha lopnak. de nekem mondták, hogy már tőlük is loptak (azparások asszem) !!

2011. máj. 15. 21:30
 13/18 pop_simon válasza:
27%
Jézusom mekkora nyomorékok írnak ide sírógörcsöt kapok.
2011. máj. 15. 21:34
 14/18 anonim ***** válasza:
Igen ezt én is hallottam, hogy sokan lopnak (és igen, az azpara a legtöbbet) csak ők nagyon jól photoshoppolnak
2011. máj. 15. 21:35
 15/18 anonim ***** válasza:

21:35:

persze főleg ha másik blog vízjelét kell eltüntetni abban nagyon profik!!!

2011. máj. 15. 22:06
 16/18 A kérdező kommentje:
Akkor ezek most frankón körbelopkodják egymást?
2011. máj. 16. 00:22
 17/18 pop_simon válasza:

Hát kb. És amit egymástól loptak az is már eleve lopott, nyugati oldalról. Sőt, a nyugati oldalak is már lopták. Mert akárki akármit mond, 9gag = bökkenő kb.

Nesze neked nagy internetes kontent megosztás. Igazi kincs az olyan ami nem lopott anyag.

2011. máj. 16. 13:31
 18/18 krameri ***** válasza:

a bökkenősök profi photoshopposok, meg ők nem lopnak, ők legalább eredetiek??

[link]

schreenshottal mentette, és még körbe se tudta vágni rendesen!

+tele van más oldal vízjelével ellátott képekkel, a többi oldal legalább leszedi a másét!

2011. máj. 16. 16:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!