Mért tiltják le egyes weboldalakrol a forum hozzászoloit?
VAN 1 oldal ahol naponta több hozzászolot is letiltanak tévesen
2-7 nap pihire
a moderátorok fika 20 évesek
igy akarnak nagyok lenni
akit érdekel privibe elküldöm az oldal cimét meg hogy kiket és mijen indokkal tiltottak már le ill. hogy mijen esztelenül
közbe meg a moderátorok privát weboldala meg tele van hibákkal amijekért tiltanak
vagy teljesitmény bért kapnak:-P
Engem érdekel!
Engem is sorozatosan letiltanak (de az egész IP-címemet leblokkolják sokszor), mert nagyon nem tetszik, hogy merek valami ellenvéleményt megfogalmazni, mint amit ők gondolnak. Pedig semmi trágár vagy sértő nincs benne, de nem akarom mondani az oldal nevét, kicsit beképzelt társaság, aztán ha merek ellene szólni valamit, mindjárt megsértődik.
Na azt nem folytatom, hogy sajnos tudod szólásszabadság még mindig nincs nálunk, csak amolyan félúton járunk, úgyhogy ebben benne van az is, hogy a weboldal szerkesztői félnek az esetleges perektől, ill. retorzióktól. Majd talán 100 év múlva nem lesz ilyen.
Vagyok én egy angol meg egy spanyol fúrumon is rendszeresen, érdekes, ott repkedhetnek élesen ellentétes vélemények is, még soha nem tiltották le egyetlen írásomat se ... hát ez itt magyarország na. Ez van.
én pl nem ellen véleményeket szoktam csak irok segitséget embereknem és nem tec cik a moderátoroknak ez az irásmod pl ha nagy betüvel irok vmit vagy ha csak csupa kis betüvel legközelebb meg jönnek azzal hogy kihagytam a vesszőket stb
pedig ez elektronikai oldal és a segitségről szol és mindenki megköszöni a segitséget csak a moderátorok tiltanak le 2 naponta mert seg g fejek de nem csak engem hanem mindig van néhány letiltott ember mert az oldal azt is ki irja ki van letiltva és miért
szoval nevetséges ez a z oldal a hobbielektronika.hu
de ez amugy reklám oldal valakinek saját hasznára és sok ott az állreg is és kicsit linkek a modik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!