Honnan tölthetek le mp3-as zenéket? Milyen weboldalakról?
Figyelt kérdés
2008. aug. 23. 21:15
1/11 anonim válasza:
BCDC++ on nagyon jó zenék közül választhatsz és ingyenes.De ilyen oldal a Torrent az is ingyenes.
2/11 A kérdező kommentje:
hogy írjma be a weboldal címet? Egyébként köszike :)))
2008. aug. 23. 21:55
3/11 anonim válasza:
Én a LimeWire programot ajánlom. Egyszerű és gyors. Le tudod tölteni a limewire.com-ról.
5/11 anonim válasza:
Hali! Sokféle modon tudsz zenéket letölteni :) Különböző p2p alkalmazások segítségével (pl: DC++ LimeWire, torrent ...stb), különböző internetes forumokrol - konkrét weboldalakat válaszként, a kérdés jellegéből adódóan szerintem itt ne várj), de sok hasznodra lehet a Google is :) Üdv!
6/11 anonim válasza:
Én aazt csinálom hogy beírom a googleba az előadó és szám címét és mellé írom hogy mp3 kiad egy csomó cikket és ott kikeresgélem és letöltöm ennyi.kb.5 perc alatt meglehet találni egy zenét.
7/11 anonim válasza:
LimeWire hasznos könnyű kezelni magyar változata is van:)
8/11 A kérdező kommentje:
A LimeWirt hogy tölthetem le és honnan?
2008. aug. 24. 10:37
9/11 A kérdező kommentje:
Bocsi! LimeWire
2008. aug. 24. 10:37
10/11 anonim válasza:
Innen letöltheted bár ez nem maagyar de olyan szavakat csak ismersz h videó zene STB Töltsd le rakd fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!