Mozilla, Chrome, vagy Safari?
Figyelt kérdés
2011. ápr. 21. 21:48
11/17 anonim válasza:
Opera párti vagyok, de a króm-ot is használom néha.A firefoxot meg akkor használom amikor csak nagyon muszály.Folyon összeomlik és televan bugokkal.Csak azért lett anyira népszerű mert nagyon egyszerű használni.
12/17 anonim válasza:
Mozilla, Chrome a legjobbak amit próbáltam
14/17 anonim válasza:
Még szép hogy a [Mozzila Firefox 4] (ne kérdezd miért!)
15/17 anonim válasza:
böngészéshez a chrome, le/betöltéshez pedig a firefox-ot használom. bár nekem a chrome jobban tetszik, meg gyorsabbnak tűnik:)
16/17 anonim válasza:
opera vagy chrome, de mozzilát semmiképp se! lehet hogy jól bővithető, de nagyon lassítja a netkapcsolatot!
17/17 anonim válasza:
rengeteg hülye felhasználó leszed mindenféle programot ami telepít a firefoxhoz mindenféle toolbarokat és nem tudják utána letörölni ezért azt mondják rá hogy sz*r. szerintem most a firefox nagyon is jól meg lett csinálva, nekem nagyon gyors, olyan mint a chrome, de chromeon néha összeomlanak a cuccok, firefoxon meg nem. viszont a media player nálam nagyon el lett cseszve firefoxba, alig bírtam felrakni és most is úgy megy hogyha le görgetem az oldalt ahova be van illesztve egy ilyen lejátszó akkor összeolvad eltünik meg nemtom. én most átálltam firefoxra, nagyon megtetszett, a chrome se rossz igazából a firefox és a chrome kb ugyan az. az opera tele van rakva mindenféle sz*rral a safari meg nagyon lassú.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!