Mozilla, Chrome, vagy Safari?
Figyelt kérdés
2011. ápr. 21. 21:48
1/17 anonim válasza:
Mozilla párti vagyok, de Chrome is fent van...
2/17 anonim válasza:
Én Chrome-ot használok, szerintem jó.
3/17 anonim válasza:
nekem inkább ez a sorrend: chrome-mozzila-opera
5/17 anonim válasza:
Mozilla. Google-től kezdek félni (Nagy Testvér szindróma), Opera meg annyira nem jött be bár azt nem erőltettem hónapokig.
6/17 anonim válasza:
7/17 anonim válasza:
Firefox-ot ajánlanám: Gyors, megbízható és csomó-csomó bővítmény van hozzá, köztük nagyon jó reklámszűrők, mert ugye a sok flash reklám kicsit zabálja a gépet...
8/17 anonim válasza:
Lassú netkapcsolathoz Chrome vagy Comodo Dragon. A Comodo Dragon a Chrome-ra épül tulajdonképpen, de attól sokkal gyorsabb, viszont nem jegyzi meg a dolgokat (pl iwiw belépéshez mindent be kell mindig pötyögni).
10/17 anonim válasza:
mindhárom böngészőnek megvannak a maga előnyei, én a Firefoxot használom mert sztem ennek a legjobb a bővíthetősége és modolhatósága
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!