"SSL kapcsolódási hiba, Nem lehet biztonságos kapcsolatot létesíteni a szerverrel". MI A HIBA?
google chrome az alapértelmezett böngészőm, és amikor a facebookot szeretném betölteni, ezt írja ki:
"SSL kapcsolódási hiba
Nem lehet biztonságos kapcsolatot létesíteni a szerverrel. Lehet, hogy a szerverrel van probléma, de az is lehet, hogy olyan ügyfélhitelesítési tanúsítványt kér, amellyel nem rendelkezik.
Hiba: 107net::ERR_SSL_PROTOCOL_ERROR): SSL-protokoll hiba."
Mért írja ezt ki? Mi a hiba ?
S O S help !
Explorerben sikerült megoldani.
Eszközök - Internetbeállítások - Speciális
Pipát az SSL 2.0, SSL 3.0, TLS 1.0, TLS 1.1, TLS 1.2 használata négyzethez.
Nálam az iwiw nem ment meg egy egészségpénztár lapja. Amikor ezt megcsináltam mindkettő futott Explorerben.
Először nézd meg hogy a gépen az idő helyesen van-e beállítva.
Utánna menny a Chrome beállításokra majd "A motorháztető alatt" címre és a tanusítványok kezelésére.Utána a speciális ikonra és pipáld be az összeset.
Hi!
Segített ez az oldal: [link]
A "kézi javítás" szerint jártam el. S minden böngészőben zökkenő mentesen fut.
"Operába írja nekem ezt valaki megoldást tud?"
Pár lehetőség:
* Töröld ki a gyorsítótárat ( [link] )
* Nézd meg másik böngészőben
* Ellenőrizd le a rendszeridőt. Ha nem lenne pontos, az okozhat ilyen anomáliákat, ez esetben elsődlegesen használd az operációs rendszered Internetes időszinkronizációját:
Másodlagosan ha régi gépről - 5 évnél idősebb - van szó, lehet hogy szükséges az alaplapi elem cseréje.
Más fórumon találat rá megoldást ideollózom:
"Chrome-mal nem volt baj, az ESET SS5 volt a hibás.
További beállítások/protokollszűrés/kizárt alkalmazások/ itt a listában Chrome kipipálva és újra jól használható."
A víruskereső protokollszűrőjét is érdemes megvizsgálni, beállítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!