Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Megpróbáltam telepíteni az...

Megpróbáltam telepíteni az Avira vírusirtót, és a regisztrációs után azt írja ki: "Hiba: biztonságos internetkapcsolat szükséges, ellenőrizze a modemet, tűzfalat" Vodás netem van, ment rendesen. Mit csináljak?

Figyelt kérdés

Én voltam az, aki az Avastot sem tudta feltelepíteni, mert minden (az emailben kapott) reg lucsra azt mondta, hoyg "érvénytelen liccencszám", a www.avast.com oldalt pedig nem nyitja meg a számítógépem semmilyen böngészővel.

Van valakinek ötlete, hoyg hogyan lehetne vírusirtó a számítógépemen (ingyenes kellene....)

2009. okt. 28. 11:58
 1/7 anonim ***** válasza:

Megpróbálok segíteni, Vodás vagyok én is, USB modemmmel netezek. Először is: Rendszergazdai fiók/Vezérlőpult/Biztonsági központ: ha minden kék és zöld, akkor nincs gond, ha sárga vagy piros, fertőzött a géped. Le kellene az Avastot törölni mindenhonnan (Vezérlőpult/Programok telepitése, törlése, illetve Sajátgép C:/Program Files. Mindenhonnan töröld. (Total Commanderrel nézz át mindent, bárhová beírhatta magát).

Ne maradj sokáig a neten komoly vírusirtó nélkül. Ha tiszta a géped, töltsd le ezt: [link]

Ez vírusirtó, kémprogram irtó és tűzfal egyben, ingyenes. Be kell állítanod a tűzfalat, mit engedjen át. Végül kapcsold ki a Windows tűzfalát, mert összeakadnak. És futtasd le a VirusBustert, hogy megtalálhassa a kártevőket. Ha megvan, rakd karanténba. Böngészőknél nem kell proxyt bejelölni, mobilnetek ilyet nem használnak.

2009. okt. 28. 20:27
 2/7 A kérdező kommentje:

Szia! Nagyon köszi, hogy foglalkozol a problémámmal!

"ha minden kék és zöld, akkor nincs gond, ha sárga vagy piros, fertőzött a géped" - nem értem, itt mit kell nézni! odamentem, ahova írtad, ott vannak az ikonok, hogy "internetbeállítások" "tűzfal" stb. - mit kell nézni, hogy sárga, piros-e???

2009. okt. 28. 23:53
 3/7 A kérdező kommentje:
Rendszergazdai fiók? Az hol van? (bocs, nagyon analfabéta vagyok számtechből......)
2009. okt. 28. 23:55
 4/7 A kérdező kommentje:
C program files-ból nem enged törölni, azt mondja, "hozzáférés letiltva" (nincs bekapcsolva az adott program, többel is kipróbáltam)
2009. okt. 28. 23:57
 5/7 anonim ***** válasza:
Hát tényleg nem nagyon értesz hozzá, de elmagyarázom. Ha nincs megosztva a géped, akkor csak Rendszergazdai fiók van, ha megosztották, akkor Felhasználói fiókok is. Telepiteni, törölni kizárólag a teljes jogosultságú fiókról lehet (ez a rendszergazdai). Internetezni tartósan biztonsági okokból kizárólag a Felhasználói fiókról érdemes.
2009. okt. 29. 00:11
 6/7 anonim ***** válasza:
Kék-zöldhöz: Startmenű/Vezérlőpult/Biztonsági központ. Ezt nyisd meg. Automatikus frissités, Tűzfal, Virusvédelem. Ha minden rendben van a gépeden, akkor kék színűek, zöld a "Bekapcsolva" szöveg. Ha a Tűzfal vagy a Vírusvédelem sárga színű és a szöveg: "Figyelés kikapcsolva", már valami baj van Ha ez utóbbi kettős piros színű "Veszély", akkor komolyan fertőzött a géped, ilyenkor le kell futtattni a víruskeresőt, kémprogram keresőt.
2009. okt. 29. 00:17
 7/7 anonim ***** válasza:
Ha végképp nem tudod törölni, inditsd újra a gépedet, aztán amíg fekete a monitor, nyomd le az F8-at. Csökkentett módra kattints rá, aztán ha kérdez, valóban ezt akarod-e, IGEN. Ezek után másként látod az Asztalt. Így próbáld meg leszedni.
2009. okt. 29. 00:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!