Megpróbáltam telepíteni az Avira vírusirtót, és a regisztrációs után azt írja ki: "Hiba: biztonságos internetkapcsolat szükséges, ellenőrizze a modemet, tűzfalat" Vodás netem van, ment rendesen. Mit csináljak?
Én voltam az, aki az Avastot sem tudta feltelepíteni, mert minden (az emailben kapott) reg lucsra azt mondta, hoyg "érvénytelen liccencszám", a www.avast.com oldalt pedig nem nyitja meg a számítógépem semmilyen böngészővel.
Van valakinek ötlete, hoyg hogyan lehetne vírusirtó a számítógépemen (ingyenes kellene....)
Megpróbálok segíteni, Vodás vagyok én is, USB modemmmel netezek. Először is: Rendszergazdai fiók/Vezérlőpult/Biztonsági központ: ha minden kék és zöld, akkor nincs gond, ha sárga vagy piros, fertőzött a géped. Le kellene az Avastot törölni mindenhonnan (Vezérlőpult/Programok telepitése, törlése, illetve Sajátgép C:/Program Files. Mindenhonnan töröld. (Total Commanderrel nézz át mindent, bárhová beírhatta magát).
Ne maradj sokáig a neten komoly vírusirtó nélkül. Ha tiszta a géped, töltsd le ezt: [link]
Ez vírusirtó, kémprogram irtó és tűzfal egyben, ingyenes. Be kell állítanod a tűzfalat, mit engedjen át. Végül kapcsold ki a Windows tűzfalát, mert összeakadnak. És futtasd le a VirusBustert, hogy megtalálhassa a kártevőket. Ha megvan, rakd karanténba. Böngészőknél nem kell proxyt bejelölni, mobilnetek ilyet nem használnak.
Szia! Nagyon köszi, hogy foglalkozol a problémámmal!
"ha minden kék és zöld, akkor nincs gond, ha sárga vagy piros, fertőzött a géped" - nem értem, itt mit kell nézni! odamentem, ahova írtad, ott vannak az ikonok, hogy "internetbeállítások" "tűzfal" stb. - mit kell nézni, hogy sárga, piros-e???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!