Ha a sulis wifi levan jelszavazva, de én megtudtam a jelszavat és arról netezek, ők tudni fogják hogy azon keresztül mobilnetezek?
Figyelt kérdés
Fogják látni hogy valaki mobilnetről netezik a sulis wifin keresztül? És kitudják deríteni hogy milyen telefonról?2011. márc. 8. 23:29
1/4 anonim válasza:
Sztem ki tudják, a Serial számot v mit meg ilyeneket, de ahhoz kell is tudniuk h te netezel
2/4 anonim válasza:
Látni meg nagyon könnyen láthatják mert a csatlakoztatott eszközöket még az itthoni 5 ezer forintos routerem is kijelzi...
3/4 anonim válasza:
A Wifin való netezés nem mobilinternet. Mobilinternet az, amikor a 3 szolgáltató valamelyikének a hálózatát használod (Voda, T-*, Telenor). Látják, hogy valaki használja a netet. Látják az illető MAC-címét. Látják azt, hogy milyen oldalakat néztél meg, sőt ha nagyon akarják, akkor azt is, hogy milyen felhasználóval lépsz be pl facebookra. Attól függ, hogy a rendszergazda mennyit akar tudni arról, hogy mi történik a hálózatán...
4/4 anonim válasza:
Annyit látnak hogy a :00:f4:t6:44:5g:7h MAC című wifiről rácsatlakoztak a netre 2011 márc 9 8:30 - 8: 35 ig Meg ha a Harwardon végzett a számtektanárod akkor esetleg 1-2 oldalt amiket megnéztél mást nem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!