Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » A UPC lekorlátozta az internet...

A UPC lekorlátozta az internetemet, mert három hónapon keresztül meghaladtam a 300GB adatforgalmat. Lehet ilyenkor valamit tenni?

Figyelt kérdés
Nem vagyok velük kibékülve és nincs más szolgáltató a környéken, a családban viszont rengeteget töltögetünk, ezért kötöttem a fiber power 120-at. 4 géppel nem nehéz elérni ekkora forgalmat...
2011. febr. 25. 08:02
1 2
 11/11 anonim válasza:

Na ezért nem kötök én hűségszerződést náluk. Nemrég felvásárolták az eddigi szolgáltatómat, akiknél -mondanom sem kell- nem volt semmiféle adatforgalmi korlát, nevetséges 300Gb-nál meghúzott "extrém" használat...

Ha lekorlátoznának, és nem tudunk sehogy sem dűlőre jutni az ügyben, másnap már mondom is le a szolgáltatást.

Havi 300Gb adatforgalomhoz egy olcsóbb ADSL is bőven elég.

Egyébként azt sem árt tudni, hogy az üzleti csomagjaikra nem vonatkozik az adatforgalmi korlát. Persze azok drágábbak is (az 50/5 5702Ft, a 100/10 10147Ft). Esetleg érdemes ezen is gondolkodni, ha nincs más szolgáltató (DIGI) a környéken.

2014. okt. 25. 13:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!