Hogyan tilthatnám le az adatforgalmat?
Figyelt kérdés
Van egy Telenor OneTouch készülékem Android 2.2-vel és 100MB adatforgalmi korlátos internet rajta,és nekem az lenne a problémám hogy ha telefonálok rajta akkor az internetet használja telefonálásnak,vagyis amikor telefonálok akkor csak úgy repkednek a MB-ok,1 hete van meg a telefon és már 60MB-ot elhasználtam miközben még fel se mentem a netre.Hogy lehet megoldani hogy NE az internetet használja telefonálásnak.Esetleg van olyan alkalmazás a Marketben ami teljesen letiltja az internet forgalmat és csak akkor engedélyezem hogyha netezni akkarok?2011. szept. 14. 20:07
1/8 anonim válasza:
Telefonálásnál kizárt,azaz,hogy az internet költségeire tudsz telefonálni esetleg ha Skype-on telefonálsz.Egyébként a beállítások,hálózat környékén nézz utána az adatforgalomnak.Ha ki tudod választani a menüben ,hogy csak GSM akkor nem lesz internetforgalom.De ha netezni akarsz akkor bekapcsolhatod újra.
2/8 anonim válasza:
Az előző hozzá szóló téved, hogy "csak GSM" beállításban nincs adatköltség. A GPRS, illetve az EDGE GSM technológián működő csomagkapcsolt átvitelt tesz lehetőve. Ha egészen biztosan nem akarsz adatot még véletlenül sem forgalmazni, akkor a telefonból törölj ki minden csomagkapcsolt hálózathoz tartalmazó beállítást, esetleg rontsd el az APN nevet.
3/8 A kérdező kommentje:
de én akkarom használni a mobilnetet mivel van egy 100MB-os előfizetésem is,csak akkor is pörög rajta a MB ha nem is használom a netet,vagyis néztem ilyen widgeteket ami egy kattintással(bökéssel) engedélyezi,letiltja a netet,de egy csomó ilyen van és félek hogy vírust is szedek le
2011. szept. 14. 20:37
4/8 anonim válasza:
Én is használok ilyen widgetet, de nem tapasztaltam vírust. Mellesleg ha nem bízol a widgetben akkor a telefon saját beállítás menüjében tiltsd le az adatforgalmat.
5/8 A kérdező kommentje:
és te melyik widgetet használod? Bocsi,de ma volt időm igazán kipróbálni a telefont,nekem ez a első androidos telóm és nem nagyon tudom hogy mit hol kell letiltani
2011. szept. 14. 20:42
7/8 A kérdező kommentje:
már letöltöttem ezt: [link] de ha nem jó akkor írjál és letöltöm azt amit te küldtél
2011. szept. 14. 21:21
8/8 anonim válasza:
Szerintem az is jó amit te töltöttél le. Korrektnek tűnik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!