A UPC lekorlátozta az internetemet, mert három hónapon keresztül meghaladtam a 300GB adatforgalmat. Lehet ilyenkor valamit tenni?
Sajnos nem, nem lehet tenni semmit... :(
Próbáljátok meg kicsit visszafogni a letöltést, vagy megegyezni, hogyan legyen, mert sokszoros korlátozás után még csomagot is csökkenthetnek, vagy növelik az előfizetési díjat.
De nézd meg a szerződést. Abban biztos benne van.
Nem tudsz semmit se csinálni, ne bonyolítsd havi 300 gigás forgalmat. Persze én tudom, hogy te csak 5 linux disztrót osztasz 24/7ben :)
Most néztem a linux disztrókkal én is bonyolítottam 361 gigás forgalmat az ucsó hónapban, nem hittem volna, hogy ennyit, na de ez Digi.
Ami vicces a szerződéseben:
...maximum 90%-os lassításá... Ez az alacsonyabb sebesség továbbra is időbeli korlát nélkül lehetővé teszi az Előfizető számára, hogy a Szolgáltatást teljes értékűen használhassa.
Szóval ha a kifizetett net 10%át kapod meg, akkor teljes értékű szolgáltatást kapsz... :D:D
miért mennyi lenne a megengedett forgalom 1 hónapban ennél a f p 120-nál?
Diginél nem szoktak ilyet csinálni,ugye?
"Lehet ilyenkor valamit tenni?" - Igen szolgáltatót kell váltani...
Nekem van olyan, hogy 1 nap alatt pörög 50 giga, de én is digit használok. Volt pár egymást követő hónap amikor 500+os volt a mérlegem. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!