Melyik böngésző a leggyorsabb?
Figyelt kérdés
2011. febr. 23. 10:00
11/17 A kérdező kommentje:
Nekem az Opera elég gyors :-) A bezárt füleket mindig törlöm.
2011. márc. 1. 11:08
12/17 anonim válasza:
Ha valaki még ennyi idő után olvasná ezt a kérdést. Nekem sajna a lakhely miatt csak 1Megás gyorsaságú a net. Ilyen helyzetben a Mozilla kész öngyilkosság, az Opera sok dolgot meg sem nyit, az egyetlen ami bevált és elég gyors is az a Chrome. Ugyhogy lassú nethez én csak ezt ajánlom!!!
13/17 anonim válasza:
Comodo Dragon (magyar, ingyenes)
szintúgy 1 megás net-et használva..., mindet kipróbáltam a választékból, nagyon Chrome alapokra épülő, de annál gyorsabb és biztonságosabb, (nem olyan "fecsegő adathalász") egyszerű, letisztult forma, minden csicsától mentes, áttekinthető. Csak javasolni tudom.
(mindenképpen egy próbát megér)
14/17 anonim válasza:
20:06----ha tényleg 1Megás nethez használod és jó, kipróbálom én is.:) Töltöm is lefelé.:)))
15/17 anonim válasza:
20:06--előző vagyok---ugyan nem én tettem fel a kérdést, de köszi a választ. Mint írtam töltöm le a comodot, azóta vagyis kb 3-4 órája azt próbálgatom, és igazad van. Lassú nethez, ez talán még jobb mint a chrome, és a chrome előnyös dolgai is megvannak benne, mivel olyan. Kössz a tippet, nekem nagyon jól jött!!:)
16/17 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Én is a Comodot használom, nem rossz.
2011. márc. 5. 10:31
17/17 anonim válasza:
opera az egy női böngésző, a szőkék agyára tervezve , nekem soha nem jött be, Firefox az nekem kicsit túl...régimódi...
szal Google Chrome 4 ewah^^
13/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!