Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Melyik böngésző a leggyorsabb?

Melyik böngésző a leggyorsabb?

Figyelt kérdés
2011. febr. 23. 10:00
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Nekem az Opera elég gyors :-) A bezárt füleket mindig törlöm.
2011. márc. 1. 11:08
 12/17 anonim ***** válasza:
Ha valaki még ennyi idő után olvasná ezt a kérdést. Nekem sajna a lakhely miatt csak 1Megás gyorsaságú a net. Ilyen helyzetben a Mozilla kész öngyilkosság, az Opera sok dolgot meg sem nyit, az egyetlen ami bevált és elég gyors is az a Chrome. Ugyhogy lassú nethez én csak ezt ajánlom!!!
2011. márc. 3. 18:25
 13/17 anonim ***** válasza:

Comodo Dragon (magyar, ingyenes)

[link]

szintúgy 1 megás net-et használva..., mindet kipróbáltam a választékból, nagyon Chrome alapokra épülő, de annál gyorsabb és biztonságosabb, (nem olyan "fecsegő adathalász") egyszerű, letisztult forma, minden csicsától mentes, áttekinthető. Csak javasolni tudom.

(mindenképpen egy próbát megér)

2011. márc. 3. 20:06
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
20:06----ha tényleg 1Megás nethez használod és jó, kipróbálom én is.:) Töltöm is lefelé.:)))
2011. márc. 4. 11:35
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
20:06--előző vagyok---ugyan nem én tettem fel a kérdést, de köszi a választ. Mint írtam töltöm le a comodot, azóta vagyis kb 3-4 órája azt próbálgatom, és igazad van. Lassú nethez, ez talán még jobb mint a chrome, és a chrome előnyös dolgai is megvannak benne, mivel olyan. Kössz a tippet, nekem nagyon jól jött!!:)
2011. márc. 4. 17:09
 16/17 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Én is a Comodot használom, nem rossz.
2011. márc. 5. 10:31
 17/17 anonim válasza:

opera az egy női böngésző, a szőkék agyára tervezve , nekem soha nem jött be, Firefox az nekem kicsit túl...régimódi...

szal Google Chrome 4 ewah^^

13/f

2011. márc. 13. 08:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!