Melyik böngésző a leggyorsabb?
Van ki azt mondja, hogy a legújabb Opera, van ki azt, hogy a Mozilla.
Saját véleményem szerint a Mozilla... Már megszoktam, szeretem a bővítményeit, ja meg van hozzá ingyene kafa reklámszűrő, az sem hátrány
Operához (az újabbakhoz) még annyit fűznék hozzá, hogy egy idő után belassul. Szerintem azért lehet, mert minden be-gyorsítótáraz, minden meglátogatott oldalt, hogy mikor legközelebb oda mész, már memóriából elő tudja hozni. Mikor kilépsz, ezeket lementi cache fájlokba, és mikor újra belépsz, mindent visszatölt. Ezért hiába van csak 2 fül megnyitva, nagyon lassú lesz a net.
Én ezt találtam megoldásnak:
1) Bezárt fülek listájának törlése (jobb fent)
2) Személyes adatok törlése (itt a sütiket meg 1-2 dolgot nem muszály sztem bejelölni, de én az Összes fül bezárásán kívül mindent be szoktam)
3) Miután ez kész, vársz türelmesen, míg elhalkul a gép, kilépsz az Operából. Ekkor még mindig várni kell egy csomót, hogy a lapozófájlból is eltűnjön a program, kell egy kis idő a Windowsnak, mire a sok helyet felszabadítja
4) Mikor a Feladatkezelő Folyamatok fülén eltűnik az Opera, elindítod az Operát. (Esetleg újra is indíthatod a gépet)
Remélem, használ ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!