Melyik a leggyorsabb böngésző?
Figyelt kérdés
Az alap(internet explorer) vagy a mozilla firefox vagy valami más?2010. aug. 20. 10:29
1/12 anonim válasza:
Mindegyik bongeszo fejleszto ceg bizonyos tesztek alapjan kihozza hogy a sajat bongeszoje a leggyorsabb, aztan a felhasznaloknak amelyik bevalt, azt fogjak mondani leggyorsabbnak. Szerintem egy jo internet kapcsolattal nem nagy kulonbseg van koztuk, en nem veszek eszre nagy kulonbseget, pedig hasznalok vagy 5-ot: Opera, Chrome, Firefox, Safari s meg ritkan az Explorert is.
4/12 anonim válasza:
Firefox.
De nem tudom miért Linuxon sokkal gyorsabbnak tűnik, mint a Windowson. :)
6/12 anonim válasza:
opera 10.6 a leggyorsabb, aztán Safari 5, Firefox hozzájuk képest csiga, IE-ről ne is beszéljünk.
7/12 A kérdező kommentje:
Igen, én a Comodo Dragomt/chrome-ot azért használom mert gyors. Az ITE8 mert keves memória. A firefoxot meg a flashgot miatt.
2010. aug. 20. 21:25
8/12 anonim válasza:
A firefox eszi a ramot azt de egy jó gépnél semmiség:D
9/12 anonim válasza:
Opera <- ez egy nagyon gyenge gépnél is bevállt
10/12 anonim válasza:
Egyértelműen, a BaB. Lehet, h ti még nem halottatok róla, mert az én városomba csinálta egy fiú. Nincs tele mindennel, ami lassítaná, ezért ez a világon szerintem a leggyorsabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!