Meztelen képek rólam a neten?
Szal...Van egy 16 éves fiu unokatestvérem..(én lány vagyok) ugy igazán soha nem bírtuk egymást,állandoan beleszol(t) a dolgaimba > msn-en van egy kiírásom neki nem tetszik,elkezd(ett) oktatni az ő okos 16éves fejével..akkor nyáron elkövettem azt a bűnt h msn-en bikinis képem volt kint -_-" ja meg myvipre is feltettem őket..akkor is mondta,hogy az ilyenkeből lesznek a legnagyobb k*rvák meg majd szol anyámnak..ezt kb oktoberbe mondta ( akkor vette észre a képet vagy én nemtudom -.- ) erre ma megkérdezi anyám h télleg vannak e rólam a neten olyan képek,ahol csak tanga van rajtam..jéé -_-"
mondom nincs.nem hiszi el..mondta,h holnap felhívja az unokatesom h megkérdezze h hol találta az én állítólagos félmesztelen képeim...Mivel ilyet nem csináltam,nincsenek.De mivan akkor ha szerkesztett? :S belőle simán kinézem..és mivell anno is fenyegetőzött h feltöri az msnem meg a vipem,és leszedi a képeim,simán megtudja ezt is csinálni...és ki is nézem belőle... ha esetleg télleg szerkesztett,és felrakta vhova (mert képes rá) h bizonyítsam anyámnak h nem én csináltam?télleg egész életembe mindent elmondtam anyámnak,(bár szoktunk veszekedni) hallgatok rá,megfogadom amit mondd.. akkor anyám részéről ennyi volt a bizalom?a másikmeg h ha léteznek ezek a képek,és esetleg vki felismer az utcán..vagy nemtudom.. :S :S :S
szal igazábol lehet h kicsit zavartan írtam le,a kérdésem az h anyám ha meglátja a képeket nem fog nekem hinni...hogyan tovább? :(
DE! Ismer! Belenéz a szemedbe majd, és tudni fogja, hogy igaz- legfeljebb sokszor ismételgetned kell, amíg a gyanakvását elnyomja a Te szavad és az, hogy anyád ismer a legjobban ezen a világon!
Igazi genyaság az unokatesódtól, ha ezt megteszi veled. Az nem megoldás, hogy te is retusálsz róla egy meztelencsigásat sajnos, mert nem süllyedünk le az ő szintjére.
De egy fotón LEHET LÁTNI, hogy retusált. Anyukád is meggyőzhető azzal, ha kinagyítod óriásira a gépen az eredetidet és a hamisítványt és összehasonlítjátok a kettőt. Egy profi akkor is látja a retust, ha ti nem, csigalom-nyugavér, be lehet bizonyítani, hogy hamis.
De remélem, a mamád enélkül is hisz neked.
1.válaszoló. én semmiképp nem szerkesztenék róla..de akkoris..ha lesz ilyen kép,szégyenbe maradok a család előtt,mivel mindenki a "kézzel fogható bizonyítéknak fog hinni."
2.válaszoló. tényleg mindent elmondom neki,meséltem is már neki,h mindig beleszol a dolgaimba.Tud rola..Nade anyám szerint ilyen azért nem találna ki,mondván mi érdeke van neki ebből......
ajj nagyon köszönöm!
de én nem akarom h ha lesz kép,akkor egy hozzáértő nézegessen :S
kösziköszi.
bár azok a képek már nincsenek meg mer anya letöröltette velem,de látta őket.
ha megvan a kép akkor elég egy "komolyabb"* képnézegető program, és akkor általában a képszerkesztő programok (photoshop és társai) beleírják a képbe, hogy azzal készültek
*(Adobe Bridge, IfranView stb...)(exif info-kat keresd)
szerintem ha ezt így elmondod anyukádnak, biztos megérti.:) Ha ilyen jóban vagytok...
meg énis inkább a saját lányomnak hinnék, mint az unokatesójának:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!